Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Azt akarom hogy ne legyen...

Azt akarom hogy ne legyen bunkó? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályomba aki mert gazdag azt hiszi mindent meg tehet pedig az osztályba lányok vagyunk többen (18lány 7 fiú) és még is azt hiszi ö a legjobb !!És velem is bunkó ami nekem nem tetszik!Mert nem ő a legjobb!(ráadásul jól néz ki)
2009. szept. 24. 16:03
 1/2 anonim ***** válasza:
50%
B*sszatok ki vele mindenki előtt, vagy napiszarra küldd be, azt órán kiröhögitek, bár én az ilyennek megbaszkodnám a száját asszem...
2009. szept. 24. 22:23
 2/2 anonim válasza:

Nézzétek levegőnek és mikor viccelődik, vagy szórakozik akkor tegyetek megalázó megjegyzéseket.

Pl. : jesszus, látszik, hogy itt ész nincs sok; Ezt most magadra értetted? ; Szólj a szüleidnek, hogy ha boltba mennek, akkor vásároljanak neked egy kis agyat stb. (ezek most überszelid megjegyzések voltak, de nézd el nekem én már idősebb vagyok mint te. De a megjegyzéseiteket igazítsátok az ő stílusához).

És ha látjátok, hogy nem tetszik neki, akkor mondjátok el neki azt amit ide leírtál. Ha továbbra sem változik, akkor ki kell közösíteni és majd ha javulás útjára téved, akkor bevenni.

Jah és látom, hogy kevés a fiú, tipikus falkavezér betegség...és kisebbségi komplexusban szenved. Igazából a fiúknak akar f...a csávó lenni, és azt hiszi ezzel ő lesz a jobb.

2009. szept. 28. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!