Azt akarom hogy a haverbarátnőm legyen, de mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval idén középiskolába fogok járni és egy lánnyal mondjuk össze is haverkodtam(Niki),de ő összehaverkodott azzal a lánnyal akivel szeretnék én is(Barbi). és látom hogy ők ketten tök jóba vannak és hogy mennyit hülyülnek(facebook üzenőfalra írogatnak) és látszik hogy milyen jól eltudnak hülyülni,és ez engem nagyon zavar,mármint irigy vagyok.:(( és félek hogy középiskolába nem lesz barátom mert nemtudnak elhülyéskedni velem de nem tudom facebook chaten vagy msn-en hogy tudnék hülyülni valakivel. hogy miről beszéljek amiből lehet kihozni valami vicceset? KÉRLEK SZÉPEN ÉRTELMES VÁLASZOKAT. MERT EZ NEKEM NAGYON ROSSZUL ESIK.2011. júl. 20. 18:17
1/1 anonim válasza:
Esetleg nem gondoltál arra, hogy nem csak 2 csaj lesz a középiskolában? Ha ők ketten elvannak, ne legyél irigy, hidd el, lesz barátnőd vagy 100... amúgy gratulálok a középiskolához, életed legszebb évei következnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!