Az online vásárlásnál melyik hogy van?
Akarok valamit rendelni online interneten de nem tudom melyiket válaszam melyiknél hogyan van a fizetési mód?
-Postacsomagok előre utalással / Standard postacsomag
-Levélküldemények előre utalással / Ajánlott levél
-Levélküldemények előre utalással / Elsőbbségi levél
Melyiknél hogy van?
Sima levélként a legolcsóbb de azt nem ajánlom mert ha elveszik akkor semmi nyoma sincs és nem lehet utána járni.
Levél kategóriában van még ajánlott levél ez a legolcsóbb aminek nyoma is marad. (ezek lehetnek kis dobozok is max 2kg-ig) de 2kg körül már több mint ezer forint a posta.
Lehet gyorsítani elsőbbségi ajánlott levélként de az még plusz pénz viszont másnapra megkapod.
Postacsomagok: Standard díja 1190Ft ez 20kg-ig jó.
Utánvét: ezt nem nagyon szeretik a hirdetők mert sok vele a macera itt neked kell fizetni a postásnak ha kihozzák és a pénzt a feladó később kapja meg.
Ha rendelsz valamit neten és hivatalos oldal akkor általában csak a csomagra jellemző szállításokat írják oda. Ha vater vagy ilyesmi akkor érdemes odafigyelni a posta díjakra nehogy többet kérjen a hirdető mint amennyi a posta. posta.hu-n van kalkulátor egyébként ott ki lehet számolni mennyi a feladás.
Előre utalás lemaradt. Ha aktiválva van, hogy neten keresztül is utalhass akkor otthon is meg tudod tenni ha van pénz a bankkártyádon. Ha megveszed a terméket kérik, hogy válassz a fizetés közül. Ha előre utalást választod bemész a bankba és elutalod vagy befizeted a kedvezményezett számlaszámára ha van netes cuccod akkor otthon. Hivatalos oldalaknál nem vernek át de a vaterás oldalaknál vigyázni kell. Nézd meg a felhasználó értékeléseit onnan megbizonyosodhatsz róla h megbízható-e.
Remélem tudtam segíteni és mindent leírtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!