Szerintetek mi esélyem lenne?
már 4 éve próbálkozom lányoknál hatástalanul és hát csak nemet mondok és én elégé észre vettem hogy elégé rossz arcstílust örököltem :/ a lehető legrosszabb ezért én a kockaságba menekültem és mindenemet elhagytam azóta egy kicsit megváltoztam és hát teljesen eltitkolom minden vágyam gondolatom és személyisegem.
megvan bennem az a érzés hogy soha senkinek nem leszek fontos és főként a rossz örökölt arcvonásokról és alkatról :/ semmit nem tudnak megszeretni bennem elhagytam a barátaim teljesen elszigeteltem magam mert nem kelletem senkinek sem észre sem vettek most meg már túlságosan magányosnak érzem magam és elég sokszor megfordult a fejemben a halál gondolata is hogy kinek hiányoznék egyáltalán a neten levő 400 ismerősőmnek akikkel nem beszélek hanem csak játszok??
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!