Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki tapasztalta már álmában...

Valaki tapasztalta már álmában, hogy rúg egyet és felébred utána?

Figyelt kérdés

Este egy oylan 15 percre "elaludtam" és arra keltem mintha zuhannék és rúgtam egyet és felébredtem. De miután felkeltem elkezdtem sírni. Nagyon megijedtem :(

Nem is igazán zuhantam emrt arra nem emlékszem csak arra, hogy hirtelen rúgtam egy óriásit. Ez mitől van vagy erre van magyarázat?

2013. ápr. 16. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Nekem is vannak ilyen ébredéseim. Van amikor csak zuhanok és arra kelek fel, de van ez is, hogy rúgok egyet! Nagyon kellemetlen érzés. Még nem jöttem rá, hogy mitől van, de azt mondják hogy pszichés eredetű...

2013. ápr. 16. 22:25
 2/4 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok :)
2013. ápr. 16. 22:29
 3/4 piriiiiii ***** válasza:

Igen, szoktam.

Elvileg (de én csak úgy hallottam, szóval nem 100%) azért történik ez, mert épp "átcsúszol" egy mélyebb alvási fázisba, vagy talán akkor kezdesz álmodni... nemtom' pontosan, és a lényeg, hogy ez egy érzékeny szakasz, amikor éber vagy, és könnyen felébredsz. Vagy ilyesmi lehet. De én is kíváncsi vagyok az igazságra amúgy!

2013. ápr. 16. 22:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz érzés :S
2013. ápr. 16. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!