Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az élet egy nagyon elcseszett...

Az élet egy nagyon elcseszett dolog, ha nem tanulod, akkor hullj el, azaz haljál meg?

Figyelt kérdés
Ha nem kellesz senkinek, mert nincs benned ösztönösen, hogyan is érj el bármit az életeben, akkor már meg kell halni? Miért nem kaphat egy átlagos srác szerelmet?

2013. ápr. 14. 22:37
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Irigység? Igen, az. Mert míg mások tudnak ismerkedni, én nem tudok, míg másoknak már 5-6 éves kapcsolatuk van, nekem semmim nem volt. Nem ugyan addig élünk. Fene tudja hogy én meddig fogok. Nem vagyok nagy dumás srác, ezt már úgy se fogom megtanulni, hogyan kell.
2013. ápr. 15. 14:42
 12/32 anonim ***** válasza:
Majd rád talál a szerelem meglátod ,csak keresni kell.
2013. ápr. 15. 14:48
 13/32 A kérdező kommentje:

De amúgy meg igen, ha tudnám, hogy van egy lány, aki rám vár, aki engem akar, nem mást, aki szeret, akiért van értelme élnem hosszú hosszú évekig, megadnék neki bármit, amit megtudok. Szóval, engem rettentően fel villanyozna, ha lenne kiért élnem. Az élet társas, egyedül semmit nem ér. Lehet a nevelésem lett nagyon elcseszve, de most már 25 éves fejjel nem igazán tudom megtanulni, hogyan kell elérni, hogy szeressen valaki.

Mit látok, mindenkinek a nagyszájú, kigyúrt, rohadt barmok kellenek. Mert ezt látom, mást nem igazán. Akiknek van szövegük. Nekem sajnos nem voltak barátaim, akiktől tanulhattam volna, akik addig lökdöstek volna csajokhoz, amíg valamelyik össze nem jön. Nincsenek barátaim. Vagy is egy van. De az 15 éves, fiatalabb tőlem jóval, neki van barátnője, izmosabb mint én, többet szövegel mint én, de már most nem tudok tőle mit tanulni, mert... úgy mond lehet többet szövegel, de ő se megy oda lányokhoz. Ő is a barátnőjét a 13 éves húgának köszönheti, mert az hozta össze neki.

Nekem is van két bátyám, na mondjuk ha ők is foglalkoztak volna, akkor is lehet több eséllyel indulnék. Másabb lennék. De hát.. leszartak egész életembe, nem foglalkoztak velem. Sőt utálnak is, ez fix. Nem azért mert ilyen vagyok, azok más sztorik.

2013. ápr. 15. 14:50
 14/32 anonim ***** válasza:
Munkahelyen nem tudsz ismerkedni?
2013. ápr. 15. 14:54
 15/32 anonim ***** válasza:

Pontosan ilyen panaszokat lehet hallani huszonéves lányoktól. Mert ők is úgy érzik, senkinek sem kellenek. Ők is úgy érzik, jár nekik az élettől a szerelem csak alapból. Pedig nem, meg kell küzdeni mindenért, evolúciós okokból. A fiatalság óriási segítője a zene! Eufóriát okoz, összeköti az embereket. Azt olvastam, úgy rendezte a természet, hogy mindenki pontosan a neki megfelelő párral tud együtt maradni - a túlságosan jó vagy túlságosan rossz partner kirostálódik. Keresd a lányt, busásan megéri a fáradozást. Hallgasd meg a Hooligans számát - Keresd a lányt! Kiváló!

Bátraké a szerencse, hajrá!

2013. ápr. 15. 15:25
 16/32 A kérdező kommentje:

Ilyen világban hol van munkahely? Sajnos nincs munkám. Ahol lakom, most csináltak egy ilyen kompetencia tesztet, felajánlották a lehetőséget, hogy lehetne tanulni újra, mindent ők állnak.

Ahol én lakom, kb 150 munkanélküli vett részt ebben. Itt semmi nincs Magyarországon. De nagyon máshol se.

2013. ápr. 15. 15:57
 17/32 anonim ***** válasza:

Akkor ha ők állják és nincs munkalehetőség akkor tanulj ki egy új szakmát. Sajnos sokan vannak ilyen helyzetbe.

Ha nem titok megkérdezhetem milyen tovább tanulási lehetőséget ajánlottak fel?

2013. ápr. 15. 16:02
 18/32 A kérdező kommentje:

Nem titok, ez a Széchenyi terv része, Európai Uniós támogatással csinálják ezt az egészet. Hát.. fejből nem nagyon emlékszem, szó még nem esett arról, hogy mit tanulhatnánk, az majd a Kompetencia teszt sikerességétől fog függeni. Bár mondjuk nekem akár mi jöhetne úgy mond, mert tanulni, megérteni dolgokat, talán még menne is. A jelenlegi szakmám se volt hú de egyszerű mulatság. Informatikai Statisztikus és Gazdasági Tervező volnék.

Ez se volt egyszerű, mert tele volt gazdasági dolgokkal, akkor statisztika, a fő irányzéka ennek a szaknak. számvitel, marketing, ilyenek voltak, mint tárgyak.

Szóval, ha nem is teljes mértékben tudtam megtanulni mindent, aránylag tudnék értelmezni. Főleg ha normálisan elmagyarázzák.

Amúgy eltértem a tárgytól:

Építészet, szocilás munka lehetőségek, ilyenek. Azt hiszem.

2013. ápr. 15. 17:42
 19/32 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem vagy kibékülve magaddal, akkor miért nem változtatsz? Hagyd abba a multon való siránkozást, és tegyél vmit h a jövőd jobb legyen. 25 éves vagy és úgy beszélsz mint aki már lekésett az egész életről, pedig nem így van. Tanulni sosem késő, olvass sokat, légy nyitott a világra és akkor lesz miről beszélgetni a lányokkal. Ha meg a külsőddel van gond, akkor mért nem kezdesz el sportolni? A mozgás jót tenne az elmédnek is. Mi tart vissza a változástól? Te kezedben van az életed, senki nem fog helyetted cselekedni!
2013. ápr. 15. 18:13
 20/32 anonim ***** válasza:

Köszönöm ,hogy válaszoltál a kérdésemre.

Nekem lenne ilyen lehetőségem ,hogy még tanulhatnék én se gondolkoznák rajta ,mennék.

Nekem 2 szakmám van ,most azon gondolkozok ,hogy mit lenne érdemes elvégezni.

2013. ápr. 15. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!