Ki szereti a Playboyt és a Hello Kitty-t?
Figyelt kérdés
Csak2009. szept. 23. 17:33
1/11 anonim válasza:
láccik h te igen, mert még a megfelelő kategóriát sem tudtad eltalálni a kérdésednek :D
(és akkor mindenki csodálkozik, meg felvannak háborodva h miért mondják az ilyenekre h hülyék...:D)
2/11 anonim válasza:
én semelyiket..de ha muszáj mondani akkor inkább Playboy..
3/11 anonim válasza:
mind2 jó
de ha kel akk én is play boy.. jók a parfűmei :P
4/11 anonim válasza:
sztem gáz mert mindenki olyat hord és az már nem igazán "divat" ...meg aztán az a hello kittys telefon irtó gáz..
ja és még a playboy parfümök se jönnek be..elég büdösek
5/11 anonim válasza:
Igen a playboy-t.Szeretem a parfümjeit. :)
6/11 anonim válasza:
látom lepontoztak...(első vagyok). ez a kérdés kezdetben a sport->labdajátékok témakörben volt...eztcsakúgy hozzáteszem..:D:D
7/11 anonim válasza:
f*sz kivan hogy mindenki egyedninek meg menőnek hiszi magát ha helókittis vagy pléhbojos sz*rokban jár... miközbe a plázap*csák mindegyike ilyenekben lófrál... ha lehet, inkább egyiket se választanám, mer FASSÁG
8/11 anonim válasza:
18:40es vagyok
igaza van utolsónak:)
9/11 anonim válasza:
A Hello Kitty-t nem szeretem. Pedig macska-mániás vagyok.
Playboyból pedig talán a fehér parfümöt, és néhány kiegészítőt. Nem minden cuccuk közönséges, vannak szép, elegáns darabok is.
De azt nem szeretem, ha valaki már-már megszállott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!