14-16 éves lányok! Mi a véleményetek magatokról? (A többi kérdés lent. )
Hány kilósak vagytok?- 63-64 kb
Hány centik?- 175-176
Vékonynak tartjátok magatokat?- nem, de kövérnek sem
'Menők ' vagytok a sulitokban?-nem
Van barátotok?(pasi)-nem, sosem volt
Hányas ruhákat hordtok?- fogalmam nincs
Milyen a stílusotok?- olyan egyedi... inkább a rockhoz van közelebb
Milyen zenéket szerettek?- rap, rock, metál, de a popon kívül minden jöhet
Milyen ruhákat hordtok leggyakrabban?- farmer, póló és pulcsi
Milyen tanulók vagytok?- 4-5-ös
Káromkodtok?- néha igen
Cigiztek?- dehogy
Szoktatok megalázó megjegyzéseket kapni?- nem tudok róla
Milyen filmeket szerettek?- vígjátékok, animációs filmek
Jártok templomba?- nem
Jártok valami féle edzésre?- nem
Szerettek néha úgymond 'magatokba roskadni,és gondolkozni'?- egész nap azt csinálom :D
Szoktatok sírni?- nagyon ritkán
Festitek magatokat?- nem
Mik a hobbijaitok?- mozi, görkorizás, téli sportok, állatok
Szeretitek a feltűnő dolgokat?- ha direkt azért csinálják, hogy feltűnősködjenek, akkor nem
Jó/Rossz tulajdonságaitok?- rossz: túl realista, jót most nem tudok hirtelen
Visszabeszéltek?- helyzettől függ
Szoktatok segíteni otthon?- persze
15/L
55 kiló vagyok, 160 centi. Nem tartom magamat vékonynak.
Az én sulim kicsit más, ott nincsenek menők, se bénák és lúzerek, szóval... nem vagyok menő.
Nincs barátom. Nem tudom, hogy hányas méretű ruháim vannak, többnyire úgy választok ruhát magamnak vásárláskor, hogy felpróbálom, ha jó, megveszem, ha nem, nem. Nem nézek adatokat. :)
A stílusom... hát olyan behatárolhatatlan, nem nagyon hordok nadrágot, inkább szoknyát és ruhákat, télen is inkább öt harisnya volt rajtam nadrág helyett, szeretem a barna szín magamon és magam körül, az ezüst gyűrűket, festem magamat, de tudom, hol a határ, szóval igyekszem nőiesen kinézni /már amennyire ilyen kis csitri korban lehet :)/, mindeközben lazán és kényelmesen.
Régebbi zenéket szeretek hallgatni, rock and rollt, a Doorst, Rolling Stonest, Aerosmitht, szóval a 60-as éveket, de szeretem Jacksont, Stinget, Sade-t, Skye Edwardsot is, meg az Eddát pl., a P.Mobilt, Hobot, meg a Vad Fruttikat, a Kispált... szóval vegyes és jó a felhozatal. :)
Barna színű ruhám sok van, meg mellényeim, sál-mániás vagyok, szeretem érdekesen, de ízlésesen megoldani a ruhaviseletem.
Nem vagyok túl jó tanuló, az utóbbi időben nagyon sokat rontottam, valahogy elvesztettem az érdeklődésemet minden felé.
Szoktam káromkodni, igen. :D De igyekszem moderálni magamat.
Nem cigizek.
Szerintem mindenkinek mást jelent a megalázó... de... hát... nem igazán szoktam ilyet megjegyzést kapni. Ha mégis, akkor nem állok bosszút, nem verem meg a másikat, hanem magamban köbö összeomlok szép csendben.
Francia filmeket szeretek, művészfilmeket, western-filmeket, meg horrort, sci-fit, történelmit, és lehet elvont is.
Nem járok templomba.
Futni szoktam, régen lovagoltam, meg táncoltam is valamikor a múlt század elején... :D
Elég sokszor "roskadok magamba", szeretek egyedül lenni, és annál jobban is gondolkodni. Szoktam sírni, sőt, nagyon szeretek sírni, megkönnyebbít.
Szeretek írni, fotózni, olvasni, van egy gitárom is, néha azzal foglalom el magamat, szeretek kreatívkodni, sétálni, csak kint állni a napsütésben, beszélgetni és gondolkodni, filozofálni, filmeket nézni (amúgy filmrendező szeretnék lenni), egyedül lenni és a plafont nézni, mozogni, rejtvényt fejteni.
Feltűnő dolgok? Hm... nem nagyon szeretem őket. Vagyis szerintem teljesen felesleges dolog "feltűnni". Bizonyos esetekben persze nem így gondolom... (ha tetszik valaki :D) De az speciális megoldást is kíván.
Jó tulajdonságom, hogy... jó kérdés. Ez szerintem nagyon relatív, szóval lehet, hogy nem mindenki gondolja jónak pl. a zárkózottságot, a túlérzékenységet, de én igen. Vagy ott van még az értelem, az önállóság, a célok az életben, az, hogy látom előre az egész életemet, és mégis napról napra élek, nem tervezek előre semmit, mégis jól megvagyok, meg kitartó vagyok és makacs.
A rossz az örökös negatívságom, pesszimizmusom, és valamilyen szinten rossz is a zárkózottságom, meg hogy nem vagyok valami nyugodt lény. Könnyen feldühödöm, és ez rémes.
Igen, szoktam néha visszabeszélni, de ez egy összetett dolog itthon nálunk...
Szoktam segíteni itthon, ma is elmosogattam, felsepertem, feltöröltem, teregettem, segítettem sütni is. :)
Amúgy 16 éves vagyok, és nagyon-nagyon művészet központú leányzó, aki megbízható, de nehéz megszerezni a bizalmát, nagy empátiával bíró, és nem szereti a hazudozást, fontos neki a teljes őszinteség.
Asszem kicsit sokat nyomtam a dumát most, de mint mondtam, szeretek írni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!