Milyen barátságkarkötőt készítsek a legjobb barátnőmnek? Valami olyat, ami egyszerű, de mégis fantasztikus.
Figyelt kérdés
fontos lenne! tudna valaki mondani valami példát?:)2013. ápr. 13. 17:10
1/1 anonim válasza:
Mind az egyszerű, mind a fantasztikus szubjektív és relatív fogalmak, azaz nézőpont kérdése, hogy kinek, én most épp extra széles V formájú karkötőt készítek, ami számomra fantasztikus, mert még sosem készítettem ennyire széleset, az egyszerűsége meg attól függ, hogy milyen gyakorlatod van, mit tudsz, mi számít neked egyszerűnek, pl. én csak sima csíkokat készítettem mindig, persze ferdén, aztán megtanultam a V formát is, de most rájöttem, hogy akár bonyolíthatnám is, de még sosem próbáltam és pl. már a mostani, nagyon széles és végig V formájúra is mondhatom, hogy egyszerű, mert V forma, készítettem már ilyet párat, vagy bonyolult, mert tíz színből, azaz húsz szálból készül, tehát jó széles... Szóval számomra fantasztikus is, hogy van hozzá türelmem, mert már fogyóban :D , de szóval az egyszerűségre visszatérve szerintem a sima vonal, persze ferdén és a V még az egyszerűbbek közé tartoznak, a fantasztikusságot meg te magad döntöd el, vagy az, akinek adod. Jobb később, mint soha válasz, bő tíz évvel később... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!