Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vajon ez tekinthető plágium?

Vajon ez tekinthető plágium?

Figyelt kérdés

Helló Mindenki!

Írok egy papírt a kreatív írás főiskolai kurzus, amelynek azt kell szintetizálni és elemezni több szövegeket. Tehetünk a papírt bármilyen fajta honnan választunk-a személyes esszé, a levél, a meditáció, stb, és azt akartam, hogy írjon egy beszédet mintájára az egyik szövegek azt olvassuk: Franz Kafka "A jelentés az Akadémia". Úgy tervezem, amely a beszéd fejlesztése ugyanúgy, mint Kafka és a terv segítségével néhány az azonos mondatok (némelyik megváltozott egy kicsit), ahogy használja az egész esszé. A lényeg számomra ezt az, hogy az általános érzést és témája beszédében tükör, amit írok, mert én arra törekedjünk, hogy egy hasonló "állítás", mint Kafka tette. Mivel ez egy kreatív írás kurzus, és a papír célja, hogy a szavaimban Én nem tervezem a Kafka azt mondta: "___" a papírt. Amit én kíváncsi, hogy ha az én papír lenne tekinthető plágium is, ha a lényeg az, hogy szorosan tükör, amit Kafka írt.

Ez az első tapasztalat a kreatív írólap, így a segítséget nagyon méltányol! Köszönjük!

2013. ápr. 13. 14:56
 1/2 A kérdező kommentje:
Kérjük, válaszoljon nekem ezt a kérdést!
2013. ápr. 13. 16:08
 2/2 iq fighter2 válasza:
BIZTOS!!!!!!
2016. jún. 17. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!