Ciki ha egy lány kiizzad sportolás közben?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sportolás közben az a jó, de akkor is.
Nem csak ilyen "jaj megizzadtam", hanem az egész feje vizes?
(sport: röpi: ketten egy csapatban egész pályán játszanak, feladóznak, sáncolnak)
2013. ápr. 12. 22:04
1/5 anonim válasza:
AZ a ciki hogy valaki feltesz ilyen kérdést és elgondolkodik azon hogy aktív sportolás közben ciki izzadni..Édes istenem! Ha sportolsz akkor izzadsz.. Minél erősebben annál jobban végzed a sportot.
Én bodyra járok, súlyt emelgetek, és van amikor olyan vörös a fejem az erőlködéstől, és amikor cardió edzésem van akkor még a seggemről is folyik a víz.. De ez a lényege..
2/5 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem ciki nekem is így van és mégse röhögnek ki:)
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok :)
2013. ápr. 12. 22:20
4/5 anonim válasza:
Nem ciki. Inkább az, ha valaki annak tartja, és mást is rávesz, hogy tartsa annak.
5/5 anonim válasza:
Szerintem szexi...
Persze csak ha nincs szaga :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!