Szerintetek létezik az átok?
Menj a francba, jo?
Nincs szuksegem semmi dumara.
Hogy kinek koszonom meg az az en dolgom.
Felesleges hulyesegekkel foglalkozok.
Nincs szuksegem es idegem ilyesmikre. Nagyon unatkozhatsz.
S amugy meg egy olyanfele valaszert, nem nagyon volt erdemes energiat pazarolni.
Igazan nem pofatlansagbol, nem koszontem meg, hanem azert mert turelmetlenul vartam egy hasznosabb valaszt, es nem olyasmit, hogy "nem letezik, ha nem hiszel benne".
Ki vagyok keszulve, most meg kell olvassam masok duzzogos sorait. Nincs szuksegem hulyesegekre......
Koszonom a valaszaitokat, ha ettol jobban erzitek magatokat. Sajnalom, ha ez ennyire serto volt szamotokra.
És mi lenne ha a helyett hogy a gép előtt ülnél inkább próbálnál rájönni hogy hol lett elrontva, vagy ha még mindig az átoknál tartasz agyilag akkor hogy ki átkozott meg?Ha azt nézzük amit előttem írtak akkor elméletileg csak olyan tudd ilyen szeánszokat végig csinálni aki ért hozzá.Van olyan a környezetedbe egyáltalán???
(egyébként meg mielőtt letámadnál hogy és én miért ülök itt, nekem most éppen törött a lábam)
"De hagyjuk látszik hogy el vagy "átkozva"..."
Ez az utolso sor pedig a pofatlansag tetofoka.
Tobbet szamit neked az, hogy valaki megkoszonje neked a nem tul hasznos valaszod, minthogy a masik megtalaljon egy tartalmasabb, pontosabb valazt.
Nem ismerek senki olyant a kornyetembol, ha meg megtortent, akkor regebb tortenhetett meg vagy lehet egyeltalan. Szeretnem, ha az utobbi lenne. En nem hiszek benne, csak neha mikor latom, hogy alakulnak egymas utan bizonyos dolgok, neha felmerul bennem, ha megis lehet-e olyan oka.
Azt akarom gondolni, hogy ez csak hulyeseg es felesleges gondolkodni rajta.
Jo gyogyulast kivanok neked.
De ha látod hogy alakulnak a dolgok akkor közbe kell avatkozni és egészen addig harcolni hogy ne úgy történjen ahogy hogy történni fog.
A "De hagyjuk látszik hogy el vagy "átkozva"" meg elnézést kicsit el vetettem a súlykot
Remelem, hogy nincs rajtam atok, de nincs kizarva...a mai napom is borzalmas volt es nemcsak en tehetek rola.
Ami meg a rontas levevot illeti...igazan nem tudom, hol talalhatnek olyan szemelyt itt.
De jo lenne beszelni egy szakemberrel minel hamarabb, mert akarom tudni legalabb, hogy van-e rajtam vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!