Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Párnahuzat nyomtatás olcsón?

Párnahuzat nyomtatás olcsón?

Figyelt kérdés
Valaki tud esetleg olyan weboldalakat ahol párnahuzat nyomtatást lehet rendelni párnával együtt és viszonylag olcsón,olcsó szállítási költséggel?

2013. ápr. 11. 17:54
 1/3 Kávétejszín válasza:

Szia!

Én a páromnak innen rendeltem:

[link]

Annyira nem vészesek az árak, viszont nagyon jó minőségű termékeket adnak ki a kezükből. Itt rendeltem egy párnahuzatot párnával (legombolható huzat, nem töredező kép, jó minőség) és egérpadot, amihez én nem értek, viszont a párom nagy pc-guru, és azt mondta, a legjobb minőségű egérpadok közé sorolná azt, amit kapott tőlem. Szóval 100%-osan ajánlom őket.

2013. ápr. 11. 17:59
 2/3 A kérdező kommentje:
mennyiért szállítanak?
2013. ápr. 11. 18:40
 3/3 Kávétejszín válasza:

Minden kérdésedre megtalálod a választ az oldalon. Ez is fel van tüntetve.

futárszolgálat esetén 12000.- Ft feletti rendelésnél pluszköltséget nem számítunk fel.

futárszolgálat esetén 12000.- Ft alatti és 1000.- Ft feletti megrendelésnél 1390.- Ft a szállítási költség

futárszolgálat esetén 1000.- Ft alatti megrendelésnél 1490.- Ft a szállítási költség

banki utalás esetén 12000.- Ft feletti rendelésnél pluszköltséget nem számítunk fel.

banki utalás esetén 12000.- Ft alatti és 1000.- Ft feletti megrendelésnél 1240.- Ft a szállítási költség

banki utalás esetén 1000.- Ft alatti megrendelésnél 1340.- Ft a szállítási költség

postai utánvét esetén 12000.- Ft feletti rendelésnél pluszköltséget nem számítunk fel.

postai utánvét esetén 12000.- Ft alatti és 1000.- Ft feletti megrendelésnél 1890.- Ft a szállítási költség

postai utánvét esetén 1000.- Ft alatti megrendelésnél 1990.- Ft a szállítási költség

2013. ápr. 11. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!