Pólóra szeretnék nyomtattani, és ezeket, lehetséges?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy logokat, hivatalos képeket nem lehet, tiltják. De ezeket ugye szabad? És ha lehetséges, akkor hogyan kell a képet eljutattni hozzájuk? Valaki segítsen! Köszi
2013. febr. 2. 12:25
1/4 anonim válasza:
ezeket bármelyik polónyomdába megcsináltathatod úgy hogy elviszed pendrivon.Őket a megrendelés érdekli az nem hogy mi kerül fel a polóra és nem is biztos hogy tudják hogy ezek a képek márkavédettek.És lehet hogy nem is márkavédett akép.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is valami ilyesmire gondoltam. ezeken a képeken pedig nincs logo, akkor miért ne lehetne? Talán a batman-esen van rajta a denevérlogo, de az sem a hivatalos, hanem átszerkesztett. Egy próbát megér. És kb. milyen árban lehetnek, mitől függ? Pólót azt tudok vinni, vagy azt adnak?
2013. febr. 2. 14:15
3/4 anonim válasza:
1500től már csinálnak a4-es polóra vasalható matricát és akkor a polót vagy viszed vagy ott veszed."fajta van ezekből is az olcsóbb az az amelyik csak fejhér polóra lehet rávasalni,amit színes polóra akarsz rávasalni az picit drágább.
Azzal pedig ne foglalkozz hogy hamisításnak számít e mert az üzletben sem foglalkoznak vele mert ők ebből élnek,nekik ez hoz lóvét,szal náluk csak a darab számít.De ha valamit nem vállalnak azt úgyis elmondják,ettől nem kell paráznod!
4/4 A kérdező kommentje:
1500 az semmi :) Nekem fehér pólóra kellenek majd, és valami jó nagyra :D Köszönöm szépen a válaszokat :) Majd megüzenem, hogy mi lett az eredmény.
2013. febr. 2. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!