Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért érzem magam olyan...

Miért érzem magam olyan nagyon más, mint a többi emberek?

Figyelt kérdés

Először is azzal kezdeném, hogy mindez saját hibámon kívül történt, mert sajnos a családom egy része szén-monoxid mérgezést kapott, ezáltal már az anyaméhben visszamaradt a fejlődésem.Testileg teljesen ép vagyok, minden porcikámban ízig-vérig igazi nő.Folyamatosan és szépen fejlődtem csak később és lassabban tanultam meg dolgokat, mint az átlagos gyerekek, több törődést,odafigyelést igényeltem és igényelek a mai napig is.Cserébe viszont óriási szívem van és mindenki felé szeretettel és barátságosan viszonyulok.de ugyanúgy értelmes vagyok, mindent megértem,max.kicsit tovább tart az információ feldolgozása a fejemben,de ez nem hátrány!kiskorom óta irtó válogatos vagyok az ételekben!sokan mondták hogy nem nézek ki annyinak ennek az oka van?

24/L.

2013. ápr. 11. 10:30
 1/2 A kérdező kommentje:
elfelejtettem ide csatolni a képem [link]
2013. ápr. 11. 10:34
 2/2 anonim ***** válasza:
arany szívem ... tényleg nem nézel ki annyinak a képen
2013. ápr. 11. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!