Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet komoly kapcsolat 2...

Lehet komoly kapcsolat 2 tanár között?

Figyelt kérdés
Már tavaly óta nagy viszony van de most jobban. Komoly kapcsolat vagy csak baráti?
2013. ápr. 10. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Ők is emberek, miért ne lehetne. Nem a munkája miatt szeretünk bele a másikba. Persze vannak akik pénzt nézik.
2013. ápr. 10. 10:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Még várom a további válaszokat.

Most kicsit több időm van úgyhogy leírom hogyan néz ki az egész.

Tehát a nő házas és tizenvalahány évvel idősebb a férfinál. Már ott tartanak, hogy délutánokat töltenek együtt. Érdekesképpen a férfi jön velünk osztálykirándulásra. Mivel a sulink úgy néz ki, hogy 2 épület de kb.200m van a két épület között és mikor a nőnek lyukasórája van a férfinek pedig a másik épületben lesz órája együtt mennek át EGYMÁS KEZÉT FOGVA.

Nem ennyi a történet mert szoktak történni durvább dolgok is...

2013. ápr. 10. 15:01
 3/6 értelmes kérdések válasza:
Hát én tudok egy sulit ahol 2 tanár minden szünet szexel szval sztem simán lehet :)
2013. ápr. 12. 19:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. De mégis a nő férjének nem tűnik fel?
2013. ápr. 12. 20:46
 5/6 értelmes kérdések válasza:
Sztem nincs férje :)
2013. ápr. 15. 20:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Van férje, azt tudjuk:D Mindig áradozik róla, hogy mennyire szereti...
2013. ápr. 15. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!