Miért ilyenek a 13 éves kislányok?
Én sem vagyok felnőtt de azt látom, hogy sok 13 éves kislány azt gondolja, hogy már van valami kis szúnyogcsípés a melle helyén, akkor "megyünk pasizni..."
Ilyeneket írnak a netetn, hogy "13 éves cukker csajszi vok, nagyon cerizem az állítokat, és ha ez nem texik akkor te tiszta g*ci vagy!"
Tényleg nem érzik mennyire szánalmas, ez a cerizem meg cukker, meg úgy egyáltalán ez a nyelvezet? Tényleg azt hiszik, hogy attól lesznek nagyon ha azt mondják, hgoy más vélemébnye nem érdekel, csak én számítok?
És mi ez, hogy ha valaki 13 rögvest fiút akar, de még alig alig lehet szerelmes...csak menő....Miért ilyen kis r*banc sok 13 éves, és miért használják ezt a szánalmas beszédstalust?
Ja még az előző vagyok.te hányéves vagy amúgy??
14/l
Na igen...ez a másik "Ha nem tetszik ne nézd, mert úgysem érdekel a véleményed" Hát ez is rohadt menő!
Egyébként 15 éves vagyok, még igencsak gyerek, igencsak tinédzser, és így is ez a véleményem!
Engem az a világból kikerget,hogy:ceri van,naon,cia,puxxa stb. :SSS Jó isten meg ez a myvipes dolg is,hogy ez tényleg így van,hogy írkálják egymás képeihez,hogy nagyin aranyos vagy,jajj de cuki majd beszélünk...stb.
Az utóbbiban az idegesít a legjobban,hogy mi az a rohadt k*rva istennek kell odaírni,hogy majd talizunk amikor másnap már látják egymást,meg msn-en iskola után megkérdezik,hogy mizu?Na mi a f*sz lenne mikor most láttalak b*meg!
Na szóval ennyit a mai generációról,társadalomról,elkényeztetett.nagyképű egoista,barom állat 13 éves kis k*rvákról.
Na én is láttam ma iwiw en egy ilyen kommentet:
"naaaa szzió cerizlek láv pusssszz majd este talizunk aztán bebasztizunk ámmmm XDXDXD :PPPP ááá psssuuuuzzzz XDXD :DDDD "
(Csupa piros vonallal húzta alá a gép, hát nem csoda. Tönkreteszik a nyelvet. Hát gratula hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!