Miért ilyenek a 13 éves kislányok?
Én sem vagyok felnőtt de azt látom, hogy sok 13 éves kislány azt gondolja, hogy már van valami kis szúnyogcsípés a melle helyén, akkor "megyünk pasizni..."
Ilyeneket írnak a netetn, hogy "13 éves cukker csajszi vok, nagyon cerizem az állítokat, és ha ez nem texik akkor te tiszta g*ci vagy!"
Tényleg nem érzik mennyire szánalmas, ez a cerizem meg cukker, meg úgy egyáltalán ez a nyelvezet? Tényleg azt hiszik, hogy attól lesznek nagyon ha azt mondják, hgoy más vélemébnye nem érdekel, csak én számítok?
És mi ez, hogy ha valaki 13 rögvest fiút akar, de még alig alig lehet szerelmes...csak menő....Miért ilyen kis r*banc sok 13 éves, és miért használják ezt a szánalmas beszédstalust?
Annyira idegesítenek az ilyenek...
IQ nulla,de olyan beképzeltek h csak na...múltkor beszólt nekem egy csaj,de max. 12volt h h nézek ki.Na inkább továbbmentem,nem álltam le vele...jobban járt így.
Na meg mikor myvip-en a sok kis csajnak ott a pózolós,egosistás képek és ott írják egymásnak hogy:"jajj,nagyon cukker vagy.Olyan menő ez a kép(: szezizés van(L) majd tali vmikor már rég talizunk."
Úristen annyira idegesít...:(
Egyetértek Veled,igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!