Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a 13 éves...

Miért ilyenek a 13 éves kislányok?

Figyelt kérdés

Én sem vagyok felnőtt de azt látom, hogy sok 13 éves kislány azt gondolja, hogy már van valami kis szúnyogcsípés a melle helyén, akkor "megyünk pasizni..."

Ilyeneket írnak a netetn, hogy "13 éves cukker csajszi vok, nagyon cerizem az állítokat, és ha ez nem texik akkor te tiszta g*ci vagy!"

Tényleg nem érzik mennyire szánalmas, ez a cerizem meg cukker, meg úgy egyáltalán ez a nyelvezet? Tényleg azt hiszik, hogy attól lesznek nagyon ha azt mondják, hgoy más vélemébnye nem érdekel, csak én számítok?

És mi ez, hogy ha valaki 13 rögvest fiút akar, de még alig alig lehet szerelmes...csak menő....Miért ilyen kis r*banc sok 13 éves, és miért használják ezt a szánalmas beszédstalust?

2009. szept. 22. 15:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%
Most őszintén, nem tök mindegy az neked? Előbb-utóbb úgyis kinövik, akkor meg miért problémázol? Nem kell velük foglalkozni, és kész.
2009. szept. 22. 15:45
 2/17 A kérdező kommentje:
Persze, legyne minden mindegy, úgyse az én problémám, lehet árvíz háború, nem az én gondom, ha nem engem önt el a víz...már ne is haragudj, de ez egy elég hülye felfogás...
2009. szept. 22. 15:53
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Azért nem minden 13 éves lány ilyen
2009. szept. 22. 16:01
 4/17 A kérdező kommentje:
Tudom ezért írtam, hogy "Sok 13 éves" nem azt hogy "minden 13 éves..."
2009. szept. 22. 16:04
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
nemtom... sztem nagyon undorító... igaz, korban nem sokban maradok le, de még ÉN is azt mondom/írom, hogy ez a cerizés meg az x-eszés akkora nagy marhaság (lax, texik usw.). én zB ki nem állhatom... 14/l
2009. szept. 22. 16:39
 6/17 anonim ***** válasza:
16:01 vagyok, én is 13 éves lány vagyok, és ki nem állhatom én sem. pl. ma is olvastam egy olyan cikket amiben egy 13 éves csaj írkált ilyen stílusban. Nekem eszembe se jutna fiúzni ilyenkor. Elképesztő hogy milyenek egyes lányok...
2009. szept. 22. 17:03
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van! És nem is az,hogy csak pasit akar, rögtön szexelni is! A szülők hibája elsősorban,aztán a médiáé. Másra nem tudok gondolni. Plusz szerintem genetikai selejt az egész mai generáció.
2009. szept. 22. 17:12
 8/17 anonim ***** válasza:
Én egyenesen utállom azt amikor ezeket a szavakat hallom,szerintem semmi menő nincs abban hogy cukker meg társai,nem tudom mire jó ez,tönkre teszik a magyar nyelvet,ha így haladunk húsz év múlva már alig lesz olyan ember aki nem ezt a stílust fogja nyomatni
2009. szept. 22. 17:35
 9/17 A kérdező kommentje:
Á nyugi ahogy elnézem az IM magazint meg hasonlókat, inkább angol szlenget fognak használni, mert az IM már szinte csak angol símeket ad a cikkeinek...de a Bravo is kezdi...De a Bravo girl-nek már a címe is elve angol, annyira nehéz lett volna az hogy "Bravó - lányoknak" vagy hasonló?
2009. szept. 22. 17:45
 10/17 anonim ***** válasza:

Annyira idegesítenek az ilyenek...

IQ nulla,de olyan beképzeltek h csak na...múltkor beszólt nekem egy csaj,de max. 12volt h h nézek ki.Na inkább továbbmentem,nem álltam le vele...jobban járt így.

Na meg mikor myvip-en a sok kis csajnak ott a pózolós,egosistás képek és ott írják egymásnak hogy:"jajj,nagyon cukker vagy.Olyan menő ez a kép(: szezizés van(L) majd tali vmikor már rég talizunk."

Úristen annyira idegesít...:(

Egyetértek Veled,igazad van.

2009. szept. 22. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!