Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen lenne ha át tudnánk...

Milyen lenne ha át tudnánk adni másnak az érzéseinket?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy ugye itt az ősz, engem ilyenkor mindig olyan jó hangulat kerít magába. :) De nem tudom sem megmagyarázni, sem leírni.

És azon filóztam, milyen lenne, ha lenne egy speciális kézfogás pl. amivel átadhatnánk egymásnak az érzéseinket. De csak addig érezné amíg így fognánk egymást :)

2009. szept. 21. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
túl egyszerű lenne az élet :)
2009. szept. 21. 21:42
 2/5 A kérdező kommentje:
azt kihagytam, hogy sok ember nem érti meg mások érzéseit, és így legalább néha át tudná élni. Nem lenne kötelező mindet átadni, csak azt amit akarunk:)
2009. szept. 21. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Te most akkor borzalmasan fáradt lennél és mennél is aludni. Mint én.
2009. szept. 21. 21:56
 4/5 anonim ***** válasza:
olyanok derülnének ki rólam hogy ihajja :P kiderülne hogy érzek sőt kiderülne hogy érzékeny vagyok nagyon érdekel rengeteg dolog és igenis sokszor tervezek előre és általában bejön... hihetetlenül rossz lenne... most én vagyok a 18 éves srác aki nem mutat érzelmeket és ha valaki erről kérdezi annak azt mondja "hagyjál már a hülyeségeiddel" én vagyok az akit a sportok és csak a sportok érdekelnek és aki úgy van az egész élettel hogy minek tervezni ahogy esik úgy puffan...
2009. szept. 21. 23:15
 5/5 anonim ***** válasza:
a politikusok jobb döntéseket hoznának
2009. szept. 22. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!