Keltél-e már fel úgy rémálomból, ahogyan a filmekben szoktak: az ágyban hirtelen felülve, zihálva, verejtékben fürödve?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 16:40
1/14 anonim válasza:
Persze,olyan is volt hogy ordítottam de olyan is volt hogy felkeltem és kirohantam a szobámból
3/14 anonim válasza:
Nem. :D Pedig álmodtam már durva dolgokat.
4/14 anonim válasza:
Igen, volt hogy ordítva szaladtam a házban éjjel, és több pofon kíséretében tértem csak magamhoz.
5/14 A kérdező kommentje:
1-es, 4-es komolyan?
Én most nem alvajárásról vagy "félálomról" beszélek, amikor még benne vagy az álomban.
Még véletlenül sem akarlak meghazudtolni benneteket, csak nekem nehéz elképzelni, hogy mitől kezdesz el rohangálni ijedtedben.
Álmodtam már sok f*ságot, de a legdurvább ébredésem is csak annyi volt, hogy hirtelen kipattant a szemem és be voltam parázva, de már nem is emlékeztem, hogy mitől.
2013. ápr. 7. 17:23
6/14 anonim válasza:
Komolyan! Olyan durva rémálmaim voltak, hogy éjjel közepén tiszta hangerőből ordítottam, rohangáltam a házban,mintha megakarnának ölni, vagy valami hasonló, persze semmire nem emlékeztem ebből. Többször előfordult, hogy a csap alatt a hideg víz térített magamhoz csak, az éjjel közepén, nagyon felzaklatott állapotban.:/Ekkor olyan 13-14 éves lehettem, az orvos azt mondta, hogy kifogom nőni, ez így is lett, nagyon régóta nem fordult már hasonló velem.
7/14 anonim válasza:
igen, abban a korben ez elő fordulhat, de egy egészséges felnőtt (szerintem) ilyet nem csinál
8/14 anonim válasza:
Én csak felébredek és egy nagyot rúgok a lábammal (az agyam azt hiszi ilyenkor hogy meghalok)
9/14 anonim válasza:
Igen volt ilyen.De volt olyan is hogy hangosan felröhögtem.:D
10/14 anonim válasza:
Nekem úgy 1-2 éve volt olyan, hogy leizzadva hirtelen felültem, mert valami nagyon rosszat álmodtam, de (sajnos vagy szerencsére)nem gyakori.
De amit előttem leírtak, azok nagyon durvák...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!