Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha valaki...

Mit tennétek, ha valaki folyamatosan le akar járatni a hátatok mögött?

Figyelt kérdés

Szóval volt egy elég jó baráti köröm, mindenki jóban volt mindenkivel, minden rendben volt. Aztán az egyik srác ki akart utáltatni egy lányt, részben igaza is volt. Nem jött neki össze, viszont a baráti kör széthullott, és már csak páran maradtunk. Ez a srác akkor otthagyott minket, másokkal haverkodott, közben mi maradtunk továbbra is jó barátok a maradék emberrel, semmi baj nem volt. Egy év után visszatért a srác, megváltozott, "menőbb" lett. Ezzel nem is lenne baj, ha nem engem kezdett volna el kitúrni. Mondta a többieknek, hogy ide, meg oda ne hívjanak engem, mert milyen fárasztó vagyok, stb. Ezt nekem visszamondták, így kiderült. Közben összejött egy lánnyal a bandából, akit én sajnos szeretek. De valami nem volt rendben náluk, így elég furcsa helyzet alakult ki, talán most még sincsenek együtt. De ezt a srác nekem úgy adta le, hogy a csajnak ő csak a szeretője, és semmi hűség nincs egyik részről sem. Én ezt sajnos elhittem, és mondtam, hogy a lány korábban is művelt érdekes dolgokat, de ennél többet nem mondtam neki. Nos, ezt a lánynak úgy mondta vissza, hogy én gyakorlatilag leribancoztam, és néhány nap múlva a lány bnője nekem támadt, hogy miket beszélek én.

Nos, szóval kiderült, hogy van egy kedves ellenségem, de a többieknek ezt hiába mondom, próbálják enyhíteni a feszültséget, de sztem hiába: addig fog próbálkozni a srác, amíg nem sikerül neki amit elkezdett. És most már egészen más emberektől is hallok vissza dolgokat, hogy mit mondott rólam. Félek, hogy a környéken lejárat engem. Pedig én sosem ártottam neki és senki másnak sem!

Mit tegyek? Ha rákérdezek mi baja velem, azt mondja semmi. De már tudom, hogy hazudik. Mit tennétek a helyemben?

2009. szept. 21. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
biztos vagyok benne hogy nem ez a(z) helyes/okos döntés de jól leordítanám mindenki előtt h mi a ****nak csinál ilyeneket :DD
2009. szept. 21. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Nos, megrugdosni egy sikátorban, az jogos lenne, de nem lenne célszerű.

Ha morálisan nem akarsz az ő szintjére süllyedni, de mégis meg akarod nyerni ezt a "játszmát", akkor első körben az lényeg, hogy ez a srác hiteltelenné váljon az emberek előtt, amikor hazugságokat terjeszt rólad. Ezért a fenti helyzetet fel kell vázolnod a hozzád közelállóknak, hogy ne legyenek megvezethetőek, vagy pedig nyilvánosan kell leosztanod, és egy esetleges vitában leiskoláznod.

Az a lényeg, hogy maradj nyugodt, ne lovald bele magad: minden csoda három napig tart. De ne hagyd magad! Sok sikert..

2009. szept. 21. 22:26
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nagyon remélem, hogy megoldódik a dolog... 20 évesek vagyunk, én azt hittem az ilyen kavarások max tinikorig jellemzőek, dehát úgy látszik, tévedtem. Mindenesetre szerintem ennél férfiatlanabb viselkedés nincs, mint amit ő csinál. Ha nekem bajom van valakivel, odamegyek, és a szemébe mondom. Szerintem csak így lehet eredményesen megoldani a problémákat.

Nincs igazam?

2009. szept. 22. 14:38
 4/4 anonim ***** válasza:
hirtelen eszembe jutott egy elég gyerekes módszer de hatásos is lehet!szal kamera kell hozzá! :D félrehívod egy olyan helyre ahol csak ti vagytok és megkérdezed miért terjeszt ilyeneket.. és lehet h azt válaszolja mert olyan undok voltál velem stbstb... lényeg h akkor nyertügyed van.. ;)
2009. szept. 22. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!