Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Facebook mindig jelzi, ha...

A Facebook mindig jelzi, ha valaki megnézte az elküldött üzenetet?

Figyelt kérdés

#Facebook #JELZÉS
2013. ápr. 7. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Elvileg igen.
2013. ápr. 7. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen mindig jelzi.Csak a felhasználónak van egy olyan lehetősége hogy olvasatlannak jelöli így úgy jelzi ki neked mintha nem olvasta volna el holott valójában elolvasta csak valamilyen oknál fogva nem válaszolt vissza neked,de lehet később megteszi csak most nincs kedve hozzá...az is lehetséges hogy nem olvasta még el
2013. ápr. 7. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha belemész az üzenetekbe és az utolsó üzenetnél azt látod, hogy olvasta, akkor elvileg olvasta, ha nem látod, akkor biztos, hogy nem.

Ha csak az üzenetek partnerlistáját nyitod meg bal oldalt, akkor ha pipát látsz, akkor olvasta, ha nyilat, akkor semmi nem biztos, mert összevissza jelez. Kattints rá az üzenetre is!

De az, hogy látta, nem jelenti azt, hogy tényleg elolvasta. Például kap valaki egy üzenetet úgy, hogy nyitva van az üzenőfal, akkor pár másodperc után olvasottnak veszi, lehet, hogy te meg 10 perc múlva visszamész a géphez, rörtön más alkalmazásra váltasz, aztán már csak kilépsz. Elvileg olvastad, gyakorlatilag nem.

Az a beállítás nem változtat semmin, hogy megjelölés olvasatlanként, az csak a te faladon mutatja úgy.

De például én e-mail-ben megkapom az olvasatlan üzeneteket 30 perc múlva, be se kell lépnem a facéba és elolvastam.

Nem tudom, hogy azon a 30 percen lehetne-e állítani, most annyi.

2013. ápr. 7. 16:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2013. ápr. 7. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!