Miért illegális az LSD?
A világon mindenhol illegális az LSD. Szeretném tudni, hogy miért! MELLÉBESZÉLÉST NEM TŰRÖK! KÉRLEK CSAK AKKOR ÍRJ, HA VAN IS ÉRTELME, ÉS A KÉRDÉSRE VÁLASZOLSZ HOZZÁSZÓLÁSODDAL!
Köszönöm!
Hát meg hánytuk vetettük itt a dolgot és arra a megállapodásra jutottunk, hogy LEHET ( de nem biztos), hogy azért mert
DROG????????
az előző megválaszolta.
egy picinyke magánkérés:
ha lehet, akkor ne kiabálj kérdezés közben, mert megfájdul tőle a fejem...
Hiányzik a drog hülyegyerek?:)
Az ilyenek miatt tiltják mint te.
Nem hasznos a társadalomnak.. ennyi. Az emberből egy nagy szart csinál.Sajnos tapasztaltam hogy mit művel az emberrel.. rabjává tesz teljesen és nehéz leállni.. de igy jobb.. tisztán
Bocsi, hogy másolom és nem saját szavakkal fogalmazom meg, de tökéletesen leírja, miért is veszélyes az LSD:
"Pszichikai függőséget okoz. Legveszélyesebb mellékhatása az ún. flashback (vagyis bármikor visszaeshet az ember spontán a "hallucinációkba, akkor is, ha már régen használt LSD-t), amely az egyszeri használat után évek múltán is bármikor jelentkezhet.
Használótól függően hozzájárulhat a lappangó pszichés betegségek felszínre töréséhez (skizofrénia, paranoia, pánikbetegség, halálfélelem, ön- és közveszélyes magatartás"
Senki sem akarná ,hogy az utcán mégtöbb potenciális elmebeteg járkáljon vagy valaki épp autóvezetés közben flashback-eljen, nem?
1. Nem élek drogokkal! Semmilyennel!
2. Azért írtam nagy betűvel, hogy az ilyen offosok, mint te(kedves második) NE ÍRJANAK IDE!!!
3. Nem azért tettem fel a kérdést, hogy lehülyézzenek, vagy leszarozzanak!
A többieknek köszönöm a választ!
kedves kérdező!
már megint kiabálsz.
ez illetlenség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!