Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Winry...

Mi a véleményetek Winry Rockbellről?

Figyelt kérdés
Én és a kishúgom utáljuk, nem is kicsit.

2013. ápr. 6. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért utáltok nem csináltam semmi rosszat
2013. júl. 20. 10:26
 2/6 anonim válasza:
Már nagy fail, hogy belerakták.... Egy kis nyafogó elkényeztetett egyke, állandóan szétveri Edwardot ahelyett, hogy segítene neki. Ráadásul mindig útban van. Kb ennyi... Nagy vonalakban.
2013. aug. 3. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
40%
Nem vagyok haszontalan én igenis segítek Ed-nek én igenis szeretem és Alphonsét is nem egyáltalán nem vagyok felesleges és haszontalan én is számítok valamit és nem mindig szenvedek edwardal igen néha össze kapunk de kibékülök lehet hogy egyke vagyok de attól még nem vagyok agyon sajnáltatott én igenis érek valamit én szeretem mindkettőjüket és segítek is nekik én sajnálom hogy utáltok de én akkor is ilyen vagyok én sem utállak titeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!akármilyen is vagytok mind emberek vagyunk nem holmi játék nekünk is vannak érzéseink !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. aug. 24. 12:15
 4/6 anonim válasza:

Előző: neked mi bajod?

Amúgy meg én szeretem Winryt. Lehet sokszor hisztis de százszor jobb mint a mostani nagymellű, sablon bigék akiknek azonkívül hogy biztosítsák a fanservice-t annyi a feladatuk hogy mindig útban legyenek és lökjék a rinyát.

2016. jan. 1. 02:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert Winry nem nagymellű, a Brotherhood 2. felében, meg az egyik endingben is a mellét rakosgatják ki folyamatosan, a vetkőzős jelenet is hagyján.

Nem bírom.

Szerintem ebből az animéből nyugodtan kihagyhatták volna a romantikát, egyáltalán nem hiányzott volna.

2016. jún. 5. 17:07
 6/6 anonim válasza:
Mert annyira sok romantika volt benne. Igen nagymellű lesz a végére de nem ilyen egyszemélyiségű tsundere p*cs*. Mellesleg nem is szerepel benne olyan sokat, az meg már hagyján hogy az Elric fivérek Sebzettel és az ishbaliakkal való kapcsolatában közrejátszik Winry szüleinek halálában. *spoiler* Szal ha Sebzett nem ölte volna meg Winry szüleit akkor azon kívül hogy Sebzett állami alkimistákat öl, semmi érzelmi kapcsolat nem lenne közöttük és ezáltal a vége sem lett volna kivitelezhető*spoiler* Egy szó mint száz: Winry lehet nem a legfontosabb karakter a sorozatban (eleve nem is szánták annak) de a jelenléte igenis fontos a történet alakulásához és ahhoz is hogy bizonyos dolgokat megértsünk az Elric fivérekről is.
2016. szept. 23. 19:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!