Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 13 éves lány vagyok. Szerintet...

13 éves lány vagyok. Szerintetek valóra válhat az álmom?

Figyelt kérdés
Nekem van egy olyan álmom hogy énekes szeretnék lenni aki a világ minden helyén mosolyt tud csalni az emberek arcára, és ez az álmom 4 éves korom ota. És amikor mosolygok akkor valahogy több ember viszonoza.Lehet hogy ez kicsit bizaran hangzik de megfogadtam bármi is történik az életemben sosem mondok le a mosolygásról Szerintetek valóra válhat az álmom? (normális válaszokat)
2013. ápr. 6. 18:54
1 2
 11/12 MissLondon01 válasza:
Szia :) 14 éves làny vagyok. Nekem van egy àlmom. Ami szerintem nem könnyû de nem lehetetlen.Én úgy vagyok vele,hogy ha koncentràlsz erre és hiszel benne valóra vàlhat.Ha gondolod ìrj privàtba
2013. máj. 14. 21:47
 12/12 anonim válasza:
Valóra válhat simán csak nem Magyarországon! :)Tudom hogy régi kérdés de ez az igazság!
2014. máj. 25. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!