Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a MAGYAR tinimagazinok címlapján több az angol szó mint a magyar?

Figyelt kérdés

Már feltettem ezt a kérdést, ki is emeltem de onnan gyorsan eltünt, de érdekelne még pár vélemény...

15 éves vagyok, megvettem az IM magazint és a címlapon az összes címben van legalább 1 angol szó, de van hogy az egész cikkcím angol...szerintetek ez jó így? persze lehet hivatkozni arra hogy manapság már mindenki tud angolul (ami egyébként nem igaz) de ha már leülök olvasni egy magazint szórakozásból, miért kell a szótárt is magamellé vennem?

Gondoltam rá hogyha az IM szerkeztőségébe sok olyan levél érkezne, hogy sok az angol szó a magazinban, talán mérsékelnék...mi a véleményetek a témáról?

2009. szept. 21. 16:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
De igen ifjúsági de tulajdonképpen a lényegen nem változtat, és bizony nekem már nem egy 10 éves kisgyerek bizonygatta, hogy hát az Im az olyan érdekes mindíg elolvassa és pont nekivaló...hát gratulálok :D
2009. szept. 23. 20:10
 12/12 A kérdező kommentje:

Ha valaki esetleg írna a címük: im@ringier.hu

Én írtam ide két hónapja kaptam visszaigazolást a kibontásáról ellenben semmi választ... sem e-mailben pedíg nem hiszem hogy két sor megeröltető lett volna...sem a magazinban...

2009. szept. 23. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!