Nem tudom mi a helyzet?
Figyelt kérdés
Párommal 3 éve vagyunk együtt és lakunk is együtt :) ö 29 F én 24 N valamelyik nap felhoztam a témát, hogy feleségül kérne-e? volt rá példa, hogy letérdelt elém de viszont annyit mondott, hogy szeret, mire én késöbb megkérdeztem minek térdelt le, erre ö mi közöm hozzá:) mosolyogva és hogy csak gyakorol. és a beszélgetéskor pedig egy határozott nemet kaptam :( és mondtam, hogy na szép...és mondta, hogy ha engem az tenne boldoggá ha megkérne akkor neki ez lenne a boldogság. Most akkor mondjam neki hogy szeretném??? az meg olyan izé mintha eröszakból kérne meg nem? amugy meg kicsit el vagyok szontyolodva mert a volt barátnöjét viszont megkérte....és engem meg nem akar...viszont babát már lassan tervbe veszi :) sztem még ösem tudja, hogy mit akar... és énsem tudom mit higyek akar vagy sem... na mindegy :) csak valakinek ezt elakartam mondani :) szép napot/estét :)2013. ápr. 4. 18:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!