Hogy lehetek fejlettebb a többieknél?
Szóval az van,hogy szeretnék ,művelt lenni de baromi lusta vagyok utánanézni dolgoknak vagy olvasni... :S
tippek/tanácsok?
Én nem értem ezeket...én már azzal is művelődök ha ránézek egy újságra mert ha valami érdekes megjegyzem :D
De vannak ilyen rövid dokumentumfilmek a videómegosztókon az jó...illetve a színházbvajárás már alapvető műveltség...és akármennyire is fujjog sok hülyegyerek hogy jajj színház eg kultúra a színház csodálatos dolog, én imádom, egyik nagy szerelmem a Vámpírok bálja musical valami csodálatos, talán a legszínvonalasabb előadás haznákban és mindenkinek tetszik :D
A neten rengeteg rövid cikket lehet olvasni 3 perc alat is juthatsz érdekes információkhoz...
Újság, Tv, híradó, lustábbaknak:
Beszélgess értelmes emberekkel, és hallgasd meg őket, mi a nézetük! :) Ez fontos! Hagyd őket beszélni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!