Mit csináljak a tanév végéig?
Nekem ugyanez van, a nemeket megcserélve. Elég durva módon derült ki ittho., hogy ez engem iszonyat módon zavar. Ma beszéltem erről az o.f.-mel, de ő sem tud sokat tenni, ha felhozza ezt így kerek-perec az osztály előtt annak is én iszom meg levét...
Környékezz meg valaki olyat akivel nem vagy elviselhetetlen viszonyban és udvariasan kérd meg, hogy egy picit járjon utána ennek az egésznek.
Ha gondolod írj egy üzenetet.
Hát,ha ez segít,már nem kell túl sokat kibírnod.Általános iskola 8.osztályában sem sokkal jobb a helyzet,hidd el.A legtöbb lány kiló sminkkel azon van,hogy a fiúknak tetszelegjen,akik szintén nem a legjobb-fejek.Szerintem csináld azt,amit eddig,ha van tesód,kérj tanácsot...
Az jó,hogy elmész másik suliba.Kitartás! :/
14/l
/Második vagyok/
Hát,úgy tűnik muszáj lesz :/
De,ha ezt sikerül kibírni,nyári szünetben valamennyire kipihenheted magad...aztán még 4-év! :D
Hiába,a gyökerek,bunkók,stb. nem csak a suliban vannak jelen.Amíg élsz,nem szabadulhatsz tőlük,mindig is voltak,mindig is lesznek.
Az ember csak fülhallgatóval a fején viselheti el...a zene az ember legjobb barátja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!