Kiakar venni anyám az iskolábol és közmunkára küldeni, volt már neketek ilyen?
Figyelt kérdés
Azt mondta ha nem tanulok ki vesz az iskolábol és közmunkára vagy kőmüvesnek küld nem tudom hogy melyiket válasszam segitetek?Szeretnék tanulni de a tanárok nem engedik hogy javítsak.Mennyek dolgozni?2013. ápr. 3. 08:33
2/11 A kérdező kommentje:
16 szakközépes
2013. ápr. 3. 08:45
3/11 anonim válasza:
TANULJ! ÉN JÁRTAM ÍGY! NAGYON MEG FOGOD BÁNNI HA NEM TANULSZ!
4/11 anonim válasza:
18 éves korodig tanköteles vagy ,így közmunkára nem is mehetnél és nem is vennének fel. Tanuljál!!!
5/11 anonim válasza:
Tanulj! Én is rácsesztem hogy nem tanultam. Hidd el jobban megéri szakközépben ücsörögni mint szakmunkásképzőbe járni.
6/11 anonim válasza:
Ha nem bírsz tanulni legalább keress pénzt, utálom a dologtalan embereket.
7/11 A kérdező kommentje:
Eazy E :DDDD Te válaszoltál tegnap a vizipipás kerdesemre :DDD
Tanulnék csak nem engedik a tanárok hogy javitsak!Anyám meg azt hiszi en nem tanulok
2013. ápr. 3. 10:10
8/11 anonim válasza:
végezz estin sulit,mellette melózzál. én is igy csináltam meg a gimit. nekem nem anyám nyomta,én döntöttem iyg,mert anyu egyedül nevelt minket,evidens volt h leveszem a terheket a válláról ahogy tudom. nem kerestem sokat,de a sulival kapcsolatos kiadások,bérlet,ruha,napközbeni kajám,pipere kijött belőle
9/11 anonim válasza:
Megint megtaláltuk egymást:D Ha úgy alakul hogy megbuksz akkor is inkább járd újra és tanulj rendesen, de kőművesnek ne menj!
10/11 anonim válasza:
nekem van egy kőműves ismerősöm Hollandiába dolgozik és olyan 4-500 ezreket keres havonta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!