Melyik volt az eddigi legvicesebb beszólásod/aranyköpésed? és kinek? :D
Szerintem eddig alegviccesebb beszólásomat a fizika
tanáromnak címeztem, amin az egész osztály röhögött.
De nem részletezném, mert elég hosszú lenne leírni a sztorit....:D
megkérdezte az egyik haverom hogy hol a xy!
Mondam neki hogy:,,Kenyába kekszet kapál,és integetnek a zacskóstejek is!,,
Mindenki szakadt a röhögéstől :D
Különben állíttólag azért bírnak sokan mert vannak ilyen ,,spontán beköpéseim,,:D:D
Múlt kor beszóltam matek tanáromnak,hogy elaludt és itt kell megtartania a reggeli tornát?Mert első óránk volt a matek és ő szinte minden órán "tornázik".Guggolásokat csinál,kitöréseket közben pedig diktál:D
A matek tanár részéről az volt nagy amikor egyszer csak elkezdte énekelni ezt:"Anyu ha mos probléma nincsen..."ez a cloroxos reklám szövege:D szakadtunk a röhögéstől(:
14/L
Dumáltunk a haverokkal, már nemtom miről és ahelyett h "Ha én csaj lennék...", véletlenül az mondtam h "Amikor én csaj voltam..." Nem kicsit röhögtek :D
16/F
Anyám a tükör előtt próbálgatta az új napszemüvegét. Nem állt neki valami jól, és azt mondta: - Milyen hülyén nézek ki!
Én meg megjegyeztem: - Hát még a szemüveggel.
Be is rágott :/
Utolsó ezen kwa nagyot szakadtam..xDxD
Meg a csaj vtam-on isxDxD
16/L
építészetet tanultunk,és a tanár kérdezi. miután lefestette a falat mit csinál a festő?
én:- megvárja míg megszárad
-Jó, de azután mit csinál?
én: isz egy kávét >am iszik egy kávét akartam akkor mondani, de íygis mindenki dőlt a röhögéstűl<
tanár: - Jolvan mostmár kkérem az ellenörződ
én: anyád tudja hogy kéregetsz?:D Szakadtak:)
vonattal mentünk pestre, mentünk a kabinokba kerestünk helyet.elmentünk 1 cigánycsávó mellett aki kaján vigyorral az arcán odaszól nekem: "de szépek vagyunk ma!"
énpedig: "nem vagyunk, csak én vagyok" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!