Bőrömön piros hólyagos viszkető "pöttyök" jönnek elő (csak télen) mik lehetnek azok?
Figyelt kérdés
Ilyen hólyagos piros viszkető pöttyök jönnek elő (arcomon, nyakamon, alkaromon, mellemen és a hátamon). Sétálok vagy valami fizikai munkát csinálok aközben azt veszem észre, hogy viszketnek ezek a testrészeim..5 után jönnek is elő a "pöttyök" ... nagyon rossz ez után közösségbe menni stb... de ha utána nem csinálok semmit 45perc mulva el is tünnek ezek... Csak télen jönnek elő vagy ha hideg van.. nyáron semmi gondom nincs ezekkel, voltam bőrgyógyásznál ő sem tudta megálapitani mik lehetnek ezek és a vizsgálat abba is maradt... ha valakinek volt ilyen problémája vagy tud erről valami nagyon megköszönném ha adna valami tanácsot hogy hogyan tudnám elmúlasztani ezt a szőrnyűséget... 15 éves vagyok fiu.2013. ápr. 1. 14:56
1/2 A kérdező kommentje:
5 perc után*
2013. ápr. 1. 15:06
2/2 anonim válasza:
Nekem is szokott lenni, de nekem az ujjaimon...Fogalmam sincs mitől jön elő, mert csak néha néha van...de viszket...A bőrgyógyász nekem irritációt mondott...És kézkrémet!! Hát ez nem vált be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!