Szerintetek az baj ha egy lány szereti a Ramones-t, Green Day-t, Nirvana-t, Fall Out Boy-t, és még ilyen bandákat?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az ilyen fajta zenéket.Ismerem a többi most "menő" számot is ,de azok nem annyira tetszenek.Mellesleg 14 leszek májusba , úgyhogy szerintetek ez normális ,mert a fiúk és a barátaimnak se merem elmondani,hogy ezeket hallgatom .Mert egyszer a legjobb(!) barátnőm megkérdezte mit hallgatok és az is ilyen fajta volt, és először csak nézett rám mintha megőrültem volna,utána meg mindenkinek elhíresztelte ,és kiröhögött, én meg majdnem elbőgtem magam .2013. ápr. 1. 12:10
11/23 anonim válasza:
Már hogyan lenne baj?? Szerintem szánalmas azért hallgatni valamit mert most huuu de nagyon menő. Nem bírom elviselni a mostani számokat meert mindennél jobban szeretem a Green Day-t. És ha már rokon lélek vagy (én is 14 vagyok) ajánlom esetleg még a Sex Pistols-t, The Clash-t vagy a Foxboro Hot Tubs-ot. Ez mondjuk Green Day. És ha valaki legközelebb beszól, én egyszerűen csak annyit mondanék: I'm not fucking justin bieber..:D
12/23 A kérdező kommentje:
Köszi :) A Sex Pistols-t még nem ismertem ,de most hallgatom tőlük az egyik számukat és tetszik (méghozzá nagyon) :)
2013. ápr. 2. 16:28
14/23 anonim válasza:
nagyon örülök, hogy a velem egyidősök közt is van még, aki az igazi zenét szereti:))
egyébként ezek nagy kedvenceim az előző válaszokban is említett Pistols és Clash mellett:))
16/23 anonim válasza:
éééés ráadásul hangosan hallgatom az utcán..ha úgy van kedvem még kornyikálok is mellé ;D sok embernek én mutattam ezeket és azóta is imádjuk *o* a the paradoxx-ot nézzétek meg magyar fiú rock banda..jó haverok ;)) engem emiatt kinevetni???én szoktam őket..mert szégyen ha valaki nem ismeri őket.. :33 am mai számokért is oda vagyok szvl ennyiii ;))
17/23 anonim válasza:
nincs rossz ízlésed én 14 éves fiú vagyok és kevés olyan barátom van aki olyan rock n roll őrült mint én légy büszke arra hogy ilyen zenét szeretsz nem pedig ezeket a fos divatzenéket mert ha belegondolsz semmi értelme egyiknek se hallgasd max hangerőn ezt az albumot http://www.youtube.com/watch?v=5rCZR1QpbRg
18/23 anonim válasza:
előző: az az album egy mestermű, ugyanúgy punk és rock tekintetében alapnak és klasszikusnak számít, büszke lehetsz magadra, hogy ilyen zenét hallgatsz, és nem ért el a divathullám!;)
19/23 anonim válasza:
köszönöm büszke is vagyok rá hogy rocker vagyok de a Nirvana Korn és Ramones-en kívül a Tankcsapda az 1.számu kedvencem
20/23 anonim válasza:
Nem baj.És végre valaki aki lányként még ugyan azkat a zenéket hallgatja mint én!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!