Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek is túl sok az...

Szerintetek is túl sok az angol szó az IM-ben?

Figyelt kérdés

Láttam tegnap eg yilyen kérdést, de eltünt mostanra úgyhogy gondoltam én is megkérdezem, emrt maximálisan egyetértek azzal hogy az IM egy magyar magazin de már annyira tele van angol szlenggel, hogy épp emiatt nem veszem...(meg amiatt hogy viselhetetlen sminkeket mutogat, és a sztárokra magasról teszek, de most nem ez a lényeg)

Én sem értem: MAgyar tin/ifjúsági magazin, akkor miért van benne több angol szó mint magyar? én csak a címlapját láttam, de azon tényleg ez az arány, talán 1 magyar cím volt rajta...Ha már Szlovákiában nem használhatjuk a nyelvet, legalább Magyarországon had olvassak magyarul!

Ti hogy vagytok ezzel?

2009. szept. 19. 09:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Hát az utolsó válaszoló aztán adja a szintet...

Egy magyar tinimagazinban, mire kell annyi angol szó? Tudom...tudom az olyan szupcsi, mert így láwoljátok igaz? szerintem ez a gáz:P

2010. okt. 17. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!