Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek is túl sok az...

Szerintetek is túl sok az angol szó az IM-ben?

Figyelt kérdés

Láttam tegnap eg yilyen kérdést, de eltünt mostanra úgyhogy gondoltam én is megkérdezem, emrt maximálisan egyetértek azzal hogy az IM egy magyar magazin de már annyira tele van angol szlenggel, hogy épp emiatt nem veszem...(meg amiatt hogy viselhetetlen sminkeket mutogat, és a sztárokra magasról teszek, de most nem ez a lényeg)

Én sem értem: MAgyar tin/ifjúsági magazin, akkor miért van benne több angol szó mint magyar? én csak a címlapját láttam, de azon tényleg ez az arány, talán 1 magyar cím volt rajta...Ha már Szlovákiában nem használhatjuk a nyelvet, legalább Magyarországon had olvassak magyarul!

Ti hogy vagytok ezzel?

2009. szept. 19. 09:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem azt akarják elérni,hogy jobb legyél angolból egy kicsit,szóval ebből a szempontból nagyon hasznos bár nem tudom,hogy mennyire van tele angol szavakkal
2009. szept. 19. 10:40
 2/11 anonim ***** válasza:
71%

sztem az ilyen szennylapok nagytöbbsége ilyen.

most ez a trend... -.-"

2009. szept. 19. 13:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Jobb legyél angolból? Ez baromság...hú az a címszó hogy PARTYTIME tényleg most tanultam egy új szót és mikor fogom használni? Amikor Angliában játszom a r*bancot?
2009. szept. 20. 10:11
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem kell nagy dobra verni. Ez az újság is csak egy genny, egy sz.rláda, amit 12-13 éves korod körül messziről el kell kezedeni elkerülni. A kicsiknek bejön, mert vagy nem értik, oszt' mindegy, vagy tetszik nekik, mert olyan laza. Én 18 vagyok, teszek rá, hogy milyen cölöb milyen szempillát ragasztott a szemöldökére, meg hogy kin milyen ruha volt, mikor átment az új pasijához, vagy milyen csúnya volt, mikor levitte reggel a szemetet. Magyar újság, jó. Magyarul akarsz benne olvasni? Hogy, mikor a benne szereplő majdnem összes cölöb az USA-ból származik?

Ez a menő. A laza vonulat. Vedd lazábban.

2010. jan. 25. 18:01
 5/11 anonim ***** válasza:

Vagy mittudomén már, mi van benne. Évekkel ezelőtt abbahagytam a nézését, mikor már nem jött be a juj-olvassunk-sminkszettekről téma, mikro már érettebbnek éreztem magam annál, hogy ilyen újságtól legyek menőbb, vagy ilyen újság tippjeitől kölcsönözzek egy kinézetet.

És mégegyszer: Ezek csak olyan szavak, amitől semmi bajod nem lesz. Annyira érzpdik már mindenen az USA hatása, hogy ide is beférkőzött. De mivel én nem vagyok hungarista és egy cseppet sem érdekel az ország meg a hagyományai, így ez sem, hogy hol írnak agolul vagy hol nem.

2010. jan. 25. 18:05
 6/11 anonim ***** válasza:
*érződik.
2010. jan. 25. 18:06
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Ugye nem gondoltad azt hogy maj a TE (pff) ízlésednek megfelelően készítik majd az újságokat?

egy IM rajongó

2010. ápr. 14. 14:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Már nem azért de ezzel semmi gond.

Az angol nyelv a világnyelv.

És van ami jobban hangzik angolul mint magyarul.

Ha meg nem tetszik akkor olvass régi magyar könyveket, na abban egy büdös angol szót sem találsz

2010. júl. 10. 00:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Vagy tanulj meg rendesen angolul, ennyi!
2010. júl. 10. 00:40
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Te hány éves vagy? 7?? vagy vmi analfabéta vagy??? a suliba taulunk angolul!!! te hányszor buktál meg?? bééééna,,
2010. okt. 16. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!