Mi a véleményetek a Tatabányán dolgozó Dr Kányi Olga nevű fogorvosról?
Igazad van, inkább beszéld ki valakinek a személyes dolgait egy nyilvános fórumon. Csak nehogy valaki olyat találjon mondani ami miatt becsületsértési/rágalmazási pert kap a nyakába a nagy nyilvánosság előtti kijelentések miatt.
Az ilyen személyes infókról érdeklődők néha elgondolkodhatnának. Nézz meg pár ilyen kérdést az Egészség témakörben, 10-ből 9-nél senki nem ír semmit, nem véletlenül. Te sem szeretnéd ha mások kibeszélnék hogy milyen vagy vagy hogyan végzed a munkádat, kritizálják az életviteledet vagy pálcát törjenek feletted.
Tisztelt kommentelőm!
Ne haragudj, de teljesen félreértesz. Ennek a kérdésnek nem az volt a célja, hogy leszólja bárki is a doktornőt OK NÉLKÜL. Kizárólag az a célja, hogy megtudjam milyen munkát végez és hogyan bánik a pácienseivel.
Had meséljek valamit, csak hogy megtudd miért érdekel ez engem ennyire.
Kb egy évvel ezelőtt begyulladt egy fogam, letört, és felkerestem egy fogorvost(nem nevezem meg...). Ő azt mondta, hogy nem mer hozzá nyúlni, menjek el vele a szájsebészetre, mert meg kell műteni meg ki kell vésetni az egészet. Ennek ellenére én fogtam magam és felkerestem Jánoshegyi Ádám gyermekfogász doktort, aki ennek a történet hallatán nevetett, és tökéletesen megcsinálta a fogam. Gyökérkezelte és koronát tett rá, azóta is gyönyörű épségnek örvend a fogam!!! Szóval ne haragudj ha nekem nem mindegy az hogy megcsinálják a fogam vagy örök életemre fogatlan nyomorék legyek aki tejbepapin él!!!
Neki is lehet rossz napja. Én is voltam 1x úgy nála, h kellemetlenül éreztem magam a pillanatnyi stílusa miatt, de máskor nem volt ilyen megnyílvánulása, ellenkezőleg.
De meg tudom érteni, sokféle ember fáraszthatja is.
Munkája nekem csak pozitív volt máshoz viszonyítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!