Mit vagy egyáltalán van-e jelentése mindennek?
két éve szakitottunk az exemmel..
neki egyből lett barátnője, nekem csak nem rég... 6 hónapja.
nagyon ritkán beszéltünk csak facebookon a születésnapok és névnapokkor köszöntöttük fel egymást..
amióta barátom van, smsekben köszönt fel, karácsonykor is.. multkor felhivott telefonon és bezséltünk 10 percet..
néha nem tudom ugy érzem azok a dolgok amiket kiposztol facebookra nekem szólnak.. ! szóval szerintetek? csak képzeleődök? vaaaaaaaaaaaaagy?
Szörnyű látni, hogy mennyire ez határozza meg egyes emberek gondolkodását. (fa*zbook)
Szerintem ne foglalkozz ezzel, értelmetlen az egész.
Nem neked célozgat ezzel, csak magadra veszed az üzeneteket.
Így belegondolva, az jön le, hogy te még elég komolyan érzel iránta.
talán igazad van.. érzek iránta..
és talán csak egyszerűen nem tudom lezárni.. vagy csak nem tudom hoyg fogjak neki..
Nem vagyunk egyformák, éppen ezért ilyen dologban nincs jól bevált módszer.
Mindenki másképp dolgozza fel a múltat.
Ebben inkább csak olyan tud segíteni, aki eléggé ismer annyira, hogy tudja mit tegyél egy ilyen helyzeten.
Szerintem amiker érzel a volt párod iránt az inkább nosztalgikus érzés mint, szerelmi.
gondolom rengeteg szép közös emléketek volt. :)
hát lehet, hogy az segítene a problémákon, ha ugyan olyan vagy hasonló élményekkel gazdagítanád a mostani kapcsolatodat mint az előzővel.
Az is egy megoldás, hogy hátát fordítasz neki és egyik napról a másikra, vagy is megszakítod vele a kapcsolatot.
Eléggé drasztikus megoldás de lehet, hogy ez a leghatékonyabb.
utána biztos szenvednék, és meghalnék egy ideig, de akkor talán teljes mértékben bele tudnék szeretni a mostani páromba.!
köszönöm a segotséged! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!