Az hogy lehet, hogy az angolok nem nagyon hallottak Magyarországról?
Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 17:11
1/8 anonim válasza:
Foggalmam nincs..Valahogy én is elképzelhetetlennek tartom hogy egy európai nem hallott soha sem egy másik európai országról..
2/8 A kérdező kommentje:
hát igen, ez az... mert még hogyha egy amerikai nem hallott róla, az azért más lenne, de Anglia nincs olyan messze innen
2009. szept. 18. 18:21
3/8 anonim válasza:
Mert az oktatás nem terjed ki minden apróságra :)
4/8 anonim válasza:
Szerintem az hogy Europai uniós állampolgár lévén ismerem a többi EU-s országot, az alapműveltség..Nem apróság..Engem nagyon feltud bosszantani amikor a külfldiek csak bambán néznek mikor mondom honnan jöttem..
5/8 anonim válasza:
Érdekes, mert amikor kérdezték, hogy honnan vagyok és válaszoltam, akkor visszakérdezett, hogy "Puskás?". Szóval van aki többet is tud rólunk, mint hogy hol vagyunk, illetve létezünk-e egyáltalán.
6/8 anonim válasza:
Egy jóléti társadalomban nem nagyon érdekli az embereket olyasmi, ami nem befolyásolja a sorsukat. PL pár éve amerikában a szavazók fele ment el szavazni, mert a többi egyszerűen tojt a politikára, mert mindegy volt ki nyer, nem befolyásolja annyira a sorsukat.
Viszont sajnos a média manapság gondoskodik arról, hogy elferditett hirek, szenzációnak beállitva kerüljenek ki országunkról igy a kialakuló kép az EU-ban nem éppen pozitiv.
7/8 anonim válasza:
mivel mi az az ország vagyunk aki olyan szintre szeretne jutni mint mondjuk Anglia,viszont ők már ott vannak...minek hallanának rólunk?Mondjuk te hallottá már valami konkrétat mondjuk Monaco-ról vagy Moldováról vagy San Marino-ról?Nem,mert nem ők a követendő példa előttünk...szerintem talán ezért,vagy csak szimplán nem érdekli őket h mi van körülöttük,mindenesetre elég szörnyű h sokak számára ismereten Magyarország,mégis igen sok neves ember került ki innen...
8/8 anonim válasza:
Szerintem ne általánosítsunk, mert ha pl. valamelyik Mónika show-s IQ harcost kérdezgetnél dolgokról, ők is meg lennének lőve, viszont 1-2 ember alapján nem húzhatjuk rá az egész országra, hogy nem hallottak rólunk. Dolgoztam többször is Angliában, így legalább azok, akiket boldogítottam tudják hol vagyunk, megjegyzem nem mintha fontos lenne. Sok mindent a saját országukról vagy városukról sem tudnak. Egy nottinghami angol kollégám pl. az nyilatkozta a saját városáról, hogy 2-3 milliós a népessége, pedig igazából pár százezer fős...erről ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!