Ma azaz 26. -án feladtam rózsaszin csekken 15000 ft ot egy illetőnek, hogy másnap küld nekem egy telefont. Közbe az úr nem hajlandó elküldeni nekem a posta RAG számot és nem is jelentkezik mit tudok tenni?
Miért nem lehet megérteni, hogy TILOS ELŐRE UTALNI VAGY ELKÜLDENI A CSOMAGOT!
Nem te vagy az egyetlen, többezer embert vertek már át így. Az ilyen ingyenes, ellenőrizetlen oldalakon hemzsegnek a csalók, ezért nem is ajánlatos ott vásárolni, maximum személyes átvétellel. Ezt egyébként az adott oldalon is mindenhol leírják (ne utalj előre, nem vállalnak felelősséget stb.)
Tehetsz feljelentést, de sok ember járt így, a rendőrség kapacitása pedig véges és vannak sokkal nagyobb bűnügyek.
Ha kézre is kerítik a tettest, a pénzedet valószínűleg akkor sem kapod vissza.
Ez volt a tanulópénz, szolgáljon ez tanulságul mindenkinek!
Milyen RAG számot nem hajlandó elküldeni?
Ha csak holnap kéne feladnia, milyen számot küldjön el?
Hú, ez milyen zavaros....
Ha ma adtad fel a pénzt csekken, az jó esetben holnapra ér oda, de lehet, hogy holnaputánra. Gondolom csak azután adja fel a csomagot, ha megkapta a pénzt. Akkor milyen ragszámot kéne most neked mondania, mikor még a pénz se ért oda ma?
MÁsik.. Milyen kézbesítést akarsz letiltani?
Harmadik: Soha, de soha senkinek ne küldjél előre semmilyen pénzt!! Csakis utánvéttel, mikor a postás hozza a csomagot, akkor fizetünk!!! (és még igy is átverhetnek, mert a csomagban lehet féltégla is).
De hát amíg l.ószar van, addig veréb is van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!