Leszbi a barátnöm?! Mit tegyek? Többi lent!
Szoval vagyunk négyen egy klikkbe legjobb barátok. És mindig megvolt köztünk az hogy megpusziljuk egymást, megöleljük és azt mondjuk szeretjük egymást szoval ez a szokàsos. Viszont ő minden egyes alkalommal "véletlenül" ugy esik el vagy ugy botlik meg hogy a mellünkbe kell kapaszkodni ami kicsit fura nem? Mikor öltözünk állandoan bámul minket nagyon feltünöen és mindig ilyenkor hozzánk ér. Mikor öltöztem nem vettem le a topot ami a felsőm alat volt és megkérdezte hogy "azt nem veszed le?". Annyira furán bàmul minket, simogat, meg puszit kér állandoan. Ès több honapja érzem ezt de nem akartam a többieknek mondani nehogy azthigyék
h rosszindulatból mondom de ma elmondtam és a többiek is ezt mobdták pedig nem beszéltük meg. Minket nagyon zavar de nem akarjuk kiközösiteni mit tegyünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!