Mit csináljak hogyha átver az a barátnőm akibe megbíztam, és az életemet is rábíztam volna?
Megmondanám neki, hogy tudok arról, amit a hátam mögött csinál, már csak azért is, mert érdekelne a magyarázkodása.
Amúgy meg, kicsit gondolkozz el azon, hogy ha ilyet csinál veled, egyáltalán megérdemel téged?
Nekem is volt egy ilyen "barátnőm" akit a testvéremként kezeltem, de aztán semmi ok nélkül elkezdett ellenem áskálódni és lemondott mindennek a hátam mögött, közben pedig annyira, de annyira jól játszotta a legjobb barátnő szerepet. Azt ajánlom vigyázzál vele, talán veled is ezt teszi, csak még nem látod mert túl elfogult vagy vele szemben. Mert persze a legjobb barátnőm ilyet sosem tenne velem... pedig de -.- az ilyen kétszínű emberekkel nem kell foglalkozni, személy szerint én akkor végett vetettem a barátságunknak és már több, mint három éve boldogan élem nélküle az életemet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!