Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet megidézni egy/az...

Hogy lehet megidézni egy/az ördögöt?

Figyelt kérdés
nem kérek olyasfajta választ mint "minek akarod" vagy "inkább ne" csak akinek van vmi 5lete, irja le.
2009. szept. 18. 12:17
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Az ördögöt nem tudod megidézni.Olvass cikkeket a szellemidézésről, vagy démonidézésről.Itt leírják hogy fontos hogy lelkileg tiszta legyen az ember, mert ha valamit nem jól csinál, akkor nagyon rosszra fordulhatnak a dolgok.

Egyébként meg gondolkozz el azon, hogy rajtad kívül már sok ember próbált démont idézni, több száz év alatt senki nem mutatott be kézzelfogható bizonyítékot, senkinek nem lettek szuper képességei, nem szállták meg a démonok a földet.Úgyhogy ne nagyon higgy ebben a dologban.Ha működne, már sok ember megpróbálta volna szolgálatába állítani a démonokat, hogy elérje a célját.

2009. szept. 18. 12:32
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Fesd a falra...
2009. szept. 18. 12:48
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Sajnos nekem a főnököm az. Amennyire csak lehet, kerülöm. Nagyon gonosz és rosszindulatú, menekülni kell előle. Én alig várom, hogy megszabaduljak tőle, soha többé nem akarok vele utána találkozni.
2009. szept. 18. 12:49
 4/9 anonim ***** válasza:
40%

Az ördög vagyok! Mit szeretnél tölem?

Tűzet?

2009. szept. 18. 13:11
 5/9 anonim ***** válasza:
42%
Xanax, majd alapos kivizsgálás a legközelebbi pszichiátrián.
2009. szept. 18. 13:37
 6/9 anonim ***** válasza:
52%

Inkább ne!

Minek akarod?

2009. szept. 18. 14:36
 7/9 anonim ***** válasza:
OFF: Az első válaszolónak gratulálok: 66%-os a válasza :D
2009. szept. 18. 20:47
 8/9 anonim ***** válasza:
A biróség küld egy idézést az anyósomnak, ez olyan nagy dolog?
2011. nov. 6. 14:58
 9/9 anonim ***** válasza:

inkább ne

minek akaod?

:D + sztem a budiba locsolj benzint utána gyujzsd fel aszt biztos elö jön XD (vicc akinek nem eset volna le)

2012. febr. 25. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!