Miért tesznek fel emberek hülye kérdéseket egy "gépnek"?
Figyelt kérdés
Kérdéseket teszünk fel és csak ülünk és várjuk míg valaki válaszol rá. Az ilyen közösségi oldalak nélkül hogyan oldották meg "őseink" a problémáikat. A jelen kor embere miért nem a környezetében keresi a problémák megoldásának lehetőségét?2009. szept. 17. 22:37
11/21 anonim válasza:
én akkor teszek fel kérdést, ha a barátaim nem tudják rá a választ, aki pedig tudná, attól nem kérdezném meg.
12/21 anonim válasza:
Hülyeség. Nem géptől kérdezel. A gépnek beprogramozott válaszai vannak. Itt pedig emberektől kérdezek. Vagy tán mi, emberek is gépek vagyunk? :) Én nem tudok róla, hogy az lennék, már bocs :)
22/F
13/21 A kérdező kommentje:
23:28: Aki ilyen biztos a dolgában annak kérdései miért vannak?
2009. szept. 17. 23:37
14/21 A kérdező kommentje:
23:37: Tudom, hogy fizikailag nem gépet kérdezel, ezért is tettem idézőjelbe a kérdésem feltevésekor és nem is feltételezem azt sem, hogy bármely ember gép lenne (kivéve terminátor (bár az, hogy gép vagy ember az egy újabb kérdést vet fel)), de mégis érdekes az, hogy emberek kommunikálnak ismeretlenül és várnak választ olyan kérdésekre, amit a mellettük lévő valaki azonnal megválaszolna. Csak mi emberek nem mindíg AZT a válasz akarjuk hallani, amit tudunk, hogy az a mellettünk lévő valaki adna. Ezt nem értem.
2009. szept. 17. 23:45
15/21 anonim válasza:
itt nem gépnek, hanem sok-sok embernek teszel fel egyszerre kérdést.
az egy dolog, hogy eddig komolyabb kérdéseimre nem, vagy csak nagyon későn kaptam választ.
én inkább válaszolgatok és élvezem a humoros részt, ami nem mindig csak a humor kategóriába található :D
17/21 anonim válasza:
Mert például kívülállók véleményére kíváncsi, vagy az ismerősei közt nincs olyan, aki tud válaszolni, vagy ha véleményt kérdez, akkor a barátaiét már ismeri, és kíváncsi még másokéra is, viszont ha idegeneket rohan le az utcán vele, akkor hülyének nézik. Vagy csak unatkozik :D
18/21 anonim válasza:
Tényleg furcsa, mert a keresőben ,gugliban gyakorlatilag minden ismereti, ténybeli kérdésre megtalálható a válasz,
ami meg véleményes azt én nem tenném fel idegeneknek.
Én eddig olyan kérdéseket tettem fel, amire nem találtam a keresőben semmit
19/21 anonim válasza:
Ó de hülye ez a kérdező. Nem géppel beszélsz, hanem emberekkel csak más féle csatornával, nem beszéddel. Ha ez neked nem jó, akkor ne tegyél fel több kérdést és töröld magad az oldalról.
20/21 A kérdező kommentje:
:-) Látom érted alényeget...Te biztosan zseni vagy
2009. szept. 21. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!