Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért tesznek fel emberek...

Miért tesznek fel emberek hülye kérdéseket egy "gépnek"?

Figyelt kérdés
Kérdéseket teszünk fel és csak ülünk és várjuk míg valaki válaszol rá. Az ilyen közösségi oldalak nélkül hogyan oldották meg "őseink" a problémáikat. A jelen kor embere miért nem a környezetében keresi a problémák megoldásának lehetőségét?
2009. szept. 17. 22:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%

régebben az emberek

ha valamit nem tudtak barátoktól

ismerősöktől kérdezték meg

az emberek elidegenülnek egymástól a modern világban

mellesleg ha itt felteszek egy kérdést nagyobb az esély rá hogy kapok rá választ meg itt ciki vagy kínos kérdéseket

is fel lehet tenni amit egy baráttól nem mernél megkérdezni

2009. szept. 17. 22:43
 2/21 A kérdező kommentje:
Szerintem ha egy barátnak nem mer az ember feltenni "ciki" kérdést az nem barát. Egyébként meg ahogyan te is írtad valóban, az emberek elidegenültek egymástól a modern világban. Éppen erről szól a kérdésem.
2009. szept. 17. 22:50
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
És te miért tetted fel idegeneknek a kérdésed?
2009. szept. 17. 22:58
 4/21 anonim ***** válasza:
65%

mert a jelen kori ember idióta. :) szerintem azért lett az, mert az interneten korlátlan mennyiségű információ elérhető, bármire kíváncsi valaki, két kattintás, és tudja, legyen szó atomfizikáról, orvostudományról, bármiről, néhány másodperc, és megvan az információ.

és az ember nem volt felkészülve arra, hogy hirtelen mindent tudjon, valahogy a gondolkodás képessége visszafejlődött, így idióta lett. mindentudó, de idióta.

ez persze magánvélemény.

2009. szept. 17. 22:59
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert lehet külsö segitségre vágyik, amit lehet közvetlen ismeröstöl nem kap meg, de megprobálja itt, mert érdekli ki mit mond, kiváncsi független válaszadok válaszaira mit mondanak, és nem a géptöl várják, bocsi, de te mit keresel itt ha igy vélekedsz, hogy csak hülye kérdés a géptöl ?
2009. szept. 17. 23:04
 6/21 A kérdező kommentje:
22:58-nak azért tettem fel, mert kíváncsi vagyok.
2009. szept. 17. 23:05
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem gépnek teszed fel a kérdéseket, hanem a közösségnek. Itt is a környezetedben keresed a megoldást, csak a ezen környezet esetén jelentéktelenné vált a távolság.
2009. szept. 17. 23:05
 8/21 A kérdező kommentje:
22:59-nek: ha korlátlan információ állna rendelkezésre az interneten keresztül akkor tényleg jó lenne, de hidd el nem így van. Ami tudást a netről szerzel, az a reklámokból is a rendelkezésedre áll.
2009. szept. 17. 23:08
 9/21 A kérdező kommentje:
23:04-nek: Feltettem egy kérdést, és igenis egy gépnek tettem fel nem Neked, mert nem tudom ki vagy. Hidd el nem megbántani akarok senkit és semmit, de most ez fogalmazódott meg bennem. Egyetlen egy dologba gondolj bele: Ha egy ember szemtől szemben feltenne neked egy kérdést akkor ugyanúgy válaszolnál-e neki úgy szemtől szembe, mint ahogy itt teszed????????
2009. szept. 17. 23:14
 10/21 A kérdező kommentje:
23:05-nek-. Szerintem nem a távolság vál jelentéktelenné, hanem az emberi jellem.
2009. szept. 17. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!