Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért fekete a gitárosok körme?

Miért fekete a gitárosok körme?

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 22:03
1 2
 11/16 anonim válasza:
Bár én rock/metál zenéket szeretem, az szerintem már kicsit langyi, ha egy férfi festi a körmét. Azt hagyjuk meg a jányoknak. :D
2010. jún. 14. 21:16
 12/16 anonim ***** válasza:
ozzy osbourne a szemét is festi xd
2010. júl. 14. 18:47
 13/16 anonim ***** válasza:
bár ő sátánista volt és black metalt játszott vagy mit
2010. júl. 14. 18:48
 14/16 anonim ***** válasza:

ozzy 4 ever xd

[link]

[link]

2010. júl. 14. 18:51
 15/16 anonim válasza:
Az egyik kedvenc gitárosom ,Nuno Bettencourt egy interjúban azt válaszolta ,hogy még karrierje hajnalán látta valakinél ,és megtetszett neki.Miután évekig feketére volt festve a körme ,egyszercsak úgy gondolta hogy kinőtt már ebből ,leszedte és egyszerűen nem ment neki a gitározás.Úgyhogy mai napig fekete a körme :)Ezt ő így kommentálta: ''Ennyit arról ,hogy mi a játékom legfontosabb technikai eleme''
2010. aug. 5. 20:09
 16/16 anonim válasza:
Domos: Azt a Bettencourt idézetet a MEtal Hammerből szedted? mert én ott olvastam. :D
2011. márc. 8. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!