Miért fekete a gitárosok körme?
Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 22:03
3/16 Sexylady válasza:
anyádXD rengeteg gitáros ismerősöm van, és egyiknek sem fekete a körmeXD
4/16 anonim válasza:
Amelyiknek fekete, az azért olyan mert már pengető helyett műkörmöt tetetett fel, és olyanra festette.
Szerintem!
5/16 anonim válasza:
biztos csak rocker gitárost láttál eddig :D
6/16 anonim válasza:
HÁt én még nem láttam olyan gitárost akinek fekete lenne a körme.Ha csak nem a stílusa miatt.
7/16 anonim válasza:
Én gitározom .. jó nem olyan szintem hogy profi gitáros vok.. de nem szokott fekete lenni a körme... vagy azért mert van aki megnöveszti a körmét az egyik kezén merthogy úgy könnyebb pengetni a másik meg a én is rocker vok és van olyan rocker aki szereti feketére festeni a körmét és nagy általánosságban rockerek gitároznak... kivéve aki nem.... vagy pedig rácsapott a körmére eg kalapáccsal xD :P
8/16 anonim válasza:
Én rocker vagyok, nekem nem fekete hanem sötétkék:D Viccet félretéve akusztikuson játszom, és ha megyek templomba vagy ilyesmi helyre fellépésre, akkor lemosom,mert ott nem illik.
9/16 anonim válasza:
Mert feketére festette... -.-"
10/16 anonim válasza:
gitáros vagyok egy bandában, igaz nem szoktam befesteni a körmömet, de már gondoltam rá :) rock/metál stílusban "művelődünk" , ennek egyik jellegzetes színe a fekete. Ugyebár ha megnézel tegyükfel egy Alexi Laiho demonstrációt, látod hogy jár a keze, és a fekete köröm mégjobban kiemeli a gyorsaságot, emellett szerintem jól is tud kinézni , pláne ha még jól is tolja az illető.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!