Hogyan szerezhetnek Szabo P Szilvesztertol autogramot? Vagy barkitol az Operettszinhaz? Ha irok nekik egy levelet, az hatasos lehet? Nektek van operettszinhazas szineszektol autogram kartyatok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 09:52
11/14 A kérdező kommentje:
Tudom :-) A konyv is tetszett.
2013. márc. 24. 22:11
12/14 anonim válasza:
A darab is fog. :) (Bár lehet, hogy már láttad korábban is :))
13/14 A kérdező kommentje:
Csak youtube-on lattam, de ott nagyon jo volt!
2013. márc. 25. 06:52
14/14 Kis Macska válasza:
Szia :) Én nem ajánlom a Művészbejárót. Nekem Vágó Zsuzsi kedves ismerősöm mondta hogy nem szeretik ha ott kérnek autógrammot előadások után,mert fáradtak mennének haza. Szívesen adnak ők csak nem ott hanem máskor.És pont mondta hogy Szabó P. utálja ilyenkor a fényképeket,autógrammokat. Úgyhogy ajánlom figyelmedbe a Broadway Fesztet ott mindig több az idő és ez rézben azért is van kitalálva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!