Kimi Räikkönen autogramm-címét nem tudná valaki leírni?
Kimi nem nagyon szeret ilyesmivel foglalkozni, ez köztudott!
De azért megpróbálhatod : "Kimi Raikkonen
Lotus Racing
Hingham Industrial Estate
Ironside Way
Hingham - Norfolk NR9 4LF
UK
Köszi szépen. :)
Ilyen autogramm-kérésben nem igazán vagyok otthon,csak utánakerestem itt a kérdések között. Remélem sikerül megoldanom valahogy. :D
Mivel nem bírtam ki,hogy ne nézzem meg,óvatosan felbontottam apunak címzett borítékot,de már visszaragasztottam úgy,hogy nem is látszik,hogy nyitva volt. Már nem tudnám olyan szépen felbontani.
Amúgy egy kb 20x10es képeslap,arany tollal aláírva. [link] Kimi így áll a képeslapon középen,és mellette ilyen ezüstös körvonalakkal van kirajzolva még 2szer,ugyanilyen pózban. A hátulján pedig van egy kis Lotus-kocsi. :D
De mákod van, hogy kaptál! Esetleg el tudod küldeni, hogy miket írtál bele? (vagy az egész szöveget)
Nemigen tudom, hogy mennyit tud angolul, (gondolom angolul küldted a levelet), én meg eléggé alapfokon vagyok még a nyelvvel...
én is csak alapszinten beszélem az angolt...nem írtam sokat,csak a lényeget:
Dear Kimi!
My father is your big fan. I would like an autograph from You for my father. It will be the best present for him.
Please use the enclosed envelope to send me your response.
Thank you,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!