Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki? Bővebben lent.

Szerintetek ciki? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és lány. Szeretem, sőt imádom a Naruto Shippuden-t. Ez most akkor ciki, vagy nem?

2013. márc. 23. 18:42
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Na jó, azért a yaoi már kicsit gáz! :D 14/l
2013. márc. 29. 22:36
 32/36 anonim ***** válasza:
Yaoi helyett nézz akkor inkább Kukucskát :D
2013. márc. 29. 23:13
 33/36 Minimókuus válasza:
Naruto minden mennyiségben:D nagyon imádom és egyátalán nem érdekel mikor azzal jönnek hogy hú de ciki már 5 éveseknek való rajzfilmet néz!!!! De ugyebár ők nem tudják miről van szó, és lehet h te ugyanúgy lenézel valamit, úgy hogy nem is tudod mi az. Persze ez csak egy feltételezés. :) De attól hogy felvállalod csak erősebb egyéniség leszel, és aki kicsit is értékel téged elfogadja hogy szereted. Ennyi!! :D 15L
2013. márc. 29. 23:52
 34/36 A kérdező kommentje:
örülök, hogy ilyen sokan mellettem, vagyis az anime-k, azon belül meg a Naruto oldalán álltok ^^ xD
2013. márc. 31. 20:55
 35/36 Nirata ***** válasza:

NARUTO!

(:

2013. ápr. 1. 00:06
 36/36 anonim ***** válasza:
én is egy 14 éves lány vagyok és 2 hete még én is egy kicsit cikinek éreztem h most komolyan én vagyok az osztályból az egyetlen aki nézi és él-hal érte? de aztán mondták páran h ez egyáltalén nem ciki ha szeretsz valamit. Ha szereted hát nézzed senki nem fog lenézni miatta :) amugy én is nagy naruto-fan vagyok amióta 2-3 éve elkezdtem nézni azóta hétről hétre várom az ujakat és van ugy h teljesen előröl az 1. résztől ujra kezdem :) sztem a világ egyik legjobb animéje:D és ne érezd cikinek azt h nézed:D mindenki mást szeret, nem lehet a világon minenki naruto-fan :)
2013. ápr. 5. 06:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!