Szerintetek ciki? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és lány. Szeretem, sőt imádom a Naruto Shippuden-t. Ez most akkor ciki, vagy nem?2013. márc. 23. 18:42
11/36 anonim válasza:
Nyugi én 17 éves lány vagyok és én is nézem . :)
12/36 A kérdező kommentje:
akkor jó... csak mert az egyik osztálytársam azt mondta egy másik osztálytársamnak, hogy "Mindegyikünknek volt ilyen korszaka, amikor ilyeneket néztünk." és én ezt úgy értelmeztem, hogy akkor már rég nem kéne a Naruto-t néznem, mert ciki :/ ... de köszönöm, hogy szóltatok, hogy mégsem az ^^ így legalább nyugodtan nézhetem tovább, és beszélhetek róla :D
2013. márc. 25. 17:46
13/36 Nirata válasza:
Hát én nem nőttem ki
de tény h vannak ilyen időszakok mert az alkonyatot és a wich-et kinőttem,de a NARUTOT SOHA! (:
14/36 anonim válasza:
én is pont ennyi idős vagyok és az egyik fiú barátommal órákat tudunk róla beszélgetni és vitatkozni is! szóval egyáltalán nem ciki!
15/36 A kérdező kommentje:
én is így vagyok vele xD a Naruto-t soha nem fogom "kinőni" :D
2013. márc. 26. 15:23
16/36 A kérdező kommentje:
(am az én húgommal is szoktunk sokat veszekedni rajta xD) nagyon örülök, hogy sokan mondjátok azt, hogy nem ciki ^^
2013. márc. 26. 15:25
17/36 anonim válasza:
13 éves vagyok lány és én is imádom a naruto shippuden-t :)
18/36 anonim válasza:
Nem ciki, bár szerintem a Naruto elég vontatott, ettől még szeretem.
Nézz Fairy Tail-t :D
16F
19/36 anonim válasza:
Egyenlôre ne nyomjátok tele a fejét más animékkel.
100%-ban nem ciki. :D
A mangát imádom nagyon. :D
17/F
20/36 A kérdező kommentje:
oh... xD köszönöm... :D igazából én is elkezdtem már a Naruto mellett nézni egy másik animet, (mert a Naruto ugyebár csak csütörtökönként "gazdagodik" egy újabb résszel)... a Bleach-et kezdtem el nézni, de ha a Fairy Tail van olyan jó, mint a Naruto, vagy a Bleach, akkor azt is megfogom nézni ^^
2013. márc. 27. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!